Gündem 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ mesajları 2022! Muhtarlar Günü için uzun, kısa, anlamlı mesajlar ve sözler

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ mesajları 2022! Muhtarlar Günü için uzun, kısa, anlamlı mesajlar ve sözler

Paylaş
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ mesajları 2022! Muhtarlar Günü için uzun, kısa, anlamlı mesajlar ve sözler

19 Ekim Muhtarlar Günü mesajları bugün köy ve mahallelerde vatandaşların devlet ile olan ilişkisini en sağlıklı şekilde geliştirmeye yardımcı olan muhtarlar için geliyor. Tarihi 1829 yılına kadar dayanan muhtarlık müessesi neredeyse iki yüz yıllık tarihi ile toplumun en köklü kurumları arasında yer alırken, muhtarlar yurdun en ücra köşelerinde bile hizmet vermeye devam ediyor. İşte her mecrada paylaşabileceğiniz Muhtarlar Günü için uzun, kısa, anlamlı mesajlar ve sözler…

19 Ekim Muhtarlar Günü 2015 yılında ilan edildi ve o günden bu yana bu tarihte mahalle ve köylerin vazgeçilmez isimleri olan muhtarlar için en güzel mesajlar ve sözler paylaşılıyor, muhtarların bu özel günü kutlanıyor. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlar bugün halâ başı sıkışan vatandaşların kapısını ilk çalacağı devlet yetkilileri arasında yer alıyor. İşte bugünün anlam ve önemini vurgulayan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajları

Haberin Devamı

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI

  • Mahallelerimiz için özveriyle çalışan, demokrasinin ve yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyoruz.
  • Aziz Milletimizin birinci derecede temsilcileri, demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Gününü” kutluyor, mahalli idarelerimizin gözbebeği muhtarlarımıza selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.
    Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
  • Mahalli idarelerimizin temel taşı olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine huzurlu bir ömür diliyorum.
  • Her türlü imkansızlıklara rağmen; kendi mahallesinde, köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışan tüm muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun.
  • Devletimiz ve Milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin temel yapı taşı olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum.

MUHTARLAR GÜNÜ İÇİN UZUN, KISA, ANLAMLI MESAJLAR VE SÖZLER

  • Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir çalışma hayatı diliyorum.
  • Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyorum.
  • Devletimizin temsilcisi olarak çok önemli bir vazifeyi icra ile mükellef olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyor, Aziz Milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.
    Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getiren kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım.
  • Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor sağlıklı, bereketli, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyoruz.