Gündem Bugün bankalar açık mı? Bankalar 28 Ekim’de saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? Havale EFT yapılacak mı?

Bugün bankalar açık mı? Bankalar 28 Ekim’de saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? Havale EFT yapılacak mı?

Paylaş
Bugün bankalar açık mı? Bankalar 28 Ekim’de saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? Havale EFT yapılacak mı?

28 Ekim Cuma günü bankalarda işi olanlar, EFT ve havale yapacaklar şimdiden bankaların cuma günkü çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Çünkü cumartesi günü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda resmi tatil bir buçuk gün olarak uygulanıyor. İşte 28 Ekim Cuma günü bankaların çalışma durumu…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar tüm yurtta devam ederken resmi tatil konusunda emin olmak ve işlerini tatile göre ayarlamak isteyen pek çok kişi ‘28 Ekim Cuma günü bankalara açık mı? Havale EFT yapılacak mı? ‘Bankalar 28 Ekim’de saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak?’ araştırması yapıyor…

Haberin Devamı

28 EKİM CUMA GÜNÜ BANKALARA AÇIK MI?

28 Ekim Cuma günü, bankalar her zamanki saatinde açılacak. her türlü bankacılık işlemi ile birlikte EFT ve havale işlemleri de hem banka şubelerinden hem de mobil uygulamalardan kolaylıkla yapılacak. Ancak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bir buçuk gün uygulanan resmi tatil nedeniyle 28 Ekim Cuma günü bankalar öğleden sonra kapanacak.

Bununla birlikte havale ve EFT işlemleri ile para gönderip almak isteyen vatandaşların Cuma öğleden sonra yapacakları işlemler, pazartesi mesai saati ile işleme alınacak. Bununla birlikte birçok bankada geçerli olan FAST uygulaması ile tatilin bitmesi beklenmeden para gönderimi ve alımı yapılabilecek.

BANKALAR 28 EKİM’DE SAAT KAÇTA AÇILACAK, KAÇTA KAPANACAK?

Bankalar 28 Ekim’de normal mesai saatlerinde çalışmalarına başlayacaklar. Saat 13.00’te de resmi tatil nedeniyle çalışmalarını sonlandıracaklar.

Haberin Devamı