Gündem 38 yılda 3 eşini öldüren caniyle ilgili yeni skandal ortaya çıktı

38 yılda 3 eşini öldüren caniyle ilgili yeni skandal ortaya çıktı

Paylaş
38 yılda 3 eşini öldüren caniyle ilgili yeni skandal ortaya çıktı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde daha önce iki eşini de öldürmekten cezaevinde yatan ve Covid-19 tedbirleri nedeniyle tahliye edilen adam, üçüncü eşini öldürerek gömmek suçundan tutuklandı. Kadının gömüldüğü çukurun yanında kireç torbaları bulunurken, şahsın cinayetleri 19 yıl arayla işlediği ortaya çıktı. Cinayet ise katlettiği ikinci eşinden olan kızının itirafı ile ortaya çıktı. Ayrıca bir de taciz rezaleti patlak verdi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 60 yaşındaki kadın birlikte yaşadığı 65 yaşındaki adam tarafından öldürülüp gömüldü. Katil zanlısının daha önce de iki eşini öldürdüğü ortaya çıktı. Metruk bir binanın girişine gömdüğü öne sürülen Necati Akpınar gözaltına alındı.

Haberin Devamı

KOVİD NEDENİYLE TAHLİYE OLMUŞ

Necati Akpınar'ın daha önce bir eşini bıçaklayarak, diğerini de ütüyle öldürdüğü ortaya çıktı.Şüpheli Necati Akpınar'ın 2 yıl önce Covid-19 tedbirlerinde cezaevinden tahliye edildiği ve yaklaşık 3 aydır Mutlu Menekşe ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

İTİRAF ETTİ

Necati Akpınar, Mutlu Menekşe'yi 30 Aralık günü saat 15.00 sıralarında yaşadıkları kaçak binada öldürdükten sonra evlerinin yakınındaki kendilerine ait olan ve daha önceki eşlerini öldürdüğü metruk binanın tuvaletinin yanına kazdığı kuyuya gömdüğünü itiraf etmesinin ardından olay yerinde yapılan çalışmada kadının cesedi bulundu. Başında darp izi bulunan Mutlu Menekşe'nin cesedinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

CİNAYETLER 19 YIL ARAYLA İŞLENDİ

Necati Akpınar'ın Mutlu Menekşe'yi beton direk taşımak için kullanılan el arabasıyla 30 Aralık akşamı saat 22.00 sıralarında etrafta kimse olmadığı sırada taşıyarak kazdığı çukura gömdüğü tespit edildi.

Çukurun hemen yanında şahsın ceset kokmasın diye getirdiği kireç torbaları ve cesedi taşıdığı el arabası bulunurken, Mutlu Menekşe'nin ölmeden önce yıkayarak evlerinin bahçesine astığı çamaşırların ise hala askıda olduğu görüldü.

İLK EŞİNİ BIÇAKLAYARAK İKİNCİ EŞİNİ ÜTÜYLE ÖLDÜRDÜ

Sabah'ta yer alan habere göre; Necati Akpınar'ın ilk eşi Emine'yi 1983 yılında bıçaklayarak, ikinci eşi Fatma'yı da 2003 yılında ütüyle öldürdüğü ortaya çıktı. Necati Akpınar'ın ayrıca sosyal medya hesabından sürekli sekreter ilanı verdiği ve 2 yıl gibi kısa bir sürede evine 20'ye yakın kadın aldığı ve hepsinin gördükleri şiddetten kaçtığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA KENDİNİ ZENGİN GİBİ GÖSTERMİŞ

İki yıl önce, Kovid önlemleri kapsamında cezaevinden çıkan Akpınar, Manisa'nın Saruhan ilçesinde üzüm bağları için çit betonu üretmeye başladı. Sosyal medyada kendisini zengin gibi gösterdiği video ve fotoğraflarında "Benimle bir ömür boyu bu hayatı paylaşıp, bir dağ gibi yanımda duracak hayat arkadaşı arıyorum. 'Benim de cesaretim var' dersen ben buradayım" şeklinde mesajlar paylaştı.

Haberin Devamı

İŞE ALDIKLARININ ÇOĞUNA TACİZDE BULUNDU

Ofisinde çalıştırmak üzere kadın eleman ilanları veren Akpınar, başvuran ya da işe aldıklarının çoğuna tacizde bulundu. Tacize uğrayanlar ise korkudan polise gidemedi. Akpınar, sosyal medyadan tanıştığı Afyonkarahisar'da yaşayan Mutlu Menekşe (48) ile de bir ay önce dini nikâhla evlendi.

CESEDİ SEYYAR BAĞ DİREĞİ ARACINA KOYUP TAŞIDILAR

Eşi sürekli sosyal medyada olan Mutlu Menekşe, ayrılıp evine dönmek istedi. Bu duruma sinirlenen Akpınar, kadını boğarak öldürdü, cesedi tek başına taşıyamayacağı için de öldürdüğü ikinci eşi Fatma Akpınar'dan olan kızı A.S.'yi arayıp hasta olduğunu söyledi. Eve gelen kızına yaşananları anlatan Akpınar, A.S.'yi ölümle tehdit ederek yardım etmesini istedi. Cesedi seyyar bağ direği aracına koyup metruk bir eve götüren Akpınar ve A.S. üzerini toprakla örttü. Ardından evine dönen A.S., birkaç saat sonra karakola giderek yaşananları itiraf etti.

"BENİM BABAM DEĞİL"

Akpınar'ın 1984'te öldürdüğü ilk eşi Emine Akpınar'dan olan oğlu Ramazan A., cani hakkında açıklamalarda bulundu. Ramazan A., "Annemi ben çok küçükken öldürmüş. 3. eşini öldürdüğünü haberlerden öğrendim. Necati Akpınar benim babam değil. Ben öksüz, yetim bir çocuğum" dedi.

Haberin Devamı

Necati Akpınar'ın, ilk eşi Emine Akpınar'ı 1984'te bıçaklayarak, ikinci eşi Fatma Akpınar'ı da 2003'te ütüyle yaktıktan sonra, tedavi için gittiği hastanede yine bıçaklayarak öldürdü.

"BIRAKIN SARILAYIM"

Mutlu Menekşe memleketi Afyonkarahisar'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Menekşe'nin kızı Gaye Y.'nin "Bırakın bir kez (tabutuna) sarılayım" diye ağıt yakması yürekleri sızlattı.