Gündem Bir köpek vahşeti daha! Veysel bu hale geldi...'Komşularımız zor kurtardı'

Bir köpek vahşeti daha! Veysel bu hale geldi...'Komşularımız zor kurtardı'

Paylaş
Bir köpek vahşeti daha! Veysel bu hale geldi...'Komşularımız zor kurtardı'

Diyarbakır'da köpeklerin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Veysel ağır yaralandı. Amcası, Ramazan Çakmak, 'Yüzünde, elinde ve kalçasında ciddi yaralanma var. Çevredeki komşularımız Veysel'in çığlıkları ve köpeğin havlamasıyla durumu fark etti. Çocuğu köpekten zar zor kurtarmışlar. Eğer çocuğu kurtarmasalardı ölebilirdi. Ciddi yaraları var.' dedi.

Diyarbakır'da, Kur'an kursuna giderken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Veysel Çakmak (13), yüz, el ve kalçasından yaralandı. Veysel'in amcası Ramazan Çakmak (45), "Komşularımız çocuğu köpekten zar zor kurtarmışlar. Ciddi yaraları var. Yetkililerin sahipsiz köpeklere çözüm bulması lazım" dedi.

Haberin Devamı

Olay, 12 Aralık akşamı, Yenişehir ilçesi kırsal Hantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Veysel Çakmak, Kur'an kursuna giderken sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çakmak'ın çığlıkların duyan mahalleli yardıma koşup köpeğe müdahale ederek uzaklaştırdı. Yüz, el ve kalçasından yaralanan Çakmak, yakınlarının otomobiliyle Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ailesi sorumlular hakkında şikayetçi olurken, kuduz aşısı yapılan Veysel’in tedavisi sürüyor.

'SAHİPSİZ KÖPEKLERE ÇÖZÜM BULUNMALI'

Veysel'i komşularının güçlükle kurtardığını belirten amcası Ramazan Çakmak, "Yüzünde, elinde ve kalçasında ciddi yaralanma var. Çevredeki komşularımız Veysel'in çığlıkları ve köpeğin havlamasıyla durumu fark etti. Çocuğu köpekten zar zor kurtarmışlar. Eğer çocuğu kurtarmasalardı ölebilirdi. Ciddi yaraları var. Zaten boğazını ısırmış olsaydı kurtaramazdık. Yeğenimi apar topar kuzenimin arabasıyla hastaneye getirdik. Ameliyat edildi. Şu an servis odasına alınmış. Yetkililerin sahipsiz köpeklere bir çözüm bulması lazım. Bugün benim yeğenim bu hale geldi, yarın başkasının çocuğu bu hale gelmesin. Çünkü çok sayıda köpek var. Biz şikayetçi de olduk. Yetkililer köpekleri toplasın. Barınaklara koysunlar" diye konuştu. (DHA)

Haberin Devamı
Sokak köpeğinin yüz, el ve kalçasından ısırdığı Veysel'i, komşuları kurtardı