Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlana İdris Zengin için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlana İdris Zengin için taziye mesajı

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlana İdris Zengin için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 56 yaşında hayatını kaybeden yazar ve şair Mevlana İdris Zengin için için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında, 'Bugün vefat haberini teessürle öğrendiğim mesai arkadaşım, değerli yazar ve şair Mevlana İdris Zengin kardeşimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum' ifadelerini kullandı.

 Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta hayatını kaybetti. Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından ameliyat geçiren ve ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zengin'in vefatını, kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

 Zengin'in vefat haberinin ardından siyasiler sosyal medya hesaplarından art arda taziye mesajları yayımladı.

ERDOĞAN'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlana İdris Zengin için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan mesajında, "Bugün vefat haberini teessürle öğrendiğim mesai arkadaşım, değerli yazar ve şair Mevlana İdris Zengin kardeşimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Rabbim taksiratını hasenata tebdil eylesin, ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun, mekânı cennet olsun…" ifadelerini kullandı.

ŞENTOP'TAN MESAJ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, şair İdris Zengin için taziye mesajı yayımladı.

 TBMM Başkanı Şentop, Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajında, "Edebiyatımızın nahif şairi, şiir ve masallarıyla çocuklarımızı kanatlandıran yakın dostum, çalışma arkadaşım Mevlana İdris Zengin'in vefatını büyük üzüntüyle haber aldım. Allah'tan gani rahmet, ailesine, edebiyat camiasına ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Haberin Devamı