Gündem Demirören Medya Lisesi'ne büyük övgü!

Demirören Medya Lisesi'ne büyük övgü!

Paylaş
Demirören Medya Lisesi'ne büyük övgü!

Posta, Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, DHA, Kanal D, Fanatik ve D-Smart gibi kurumlarda, sektör içinde öğrenme imkânına sahip olan liseliler ve velileri çok mutlu.

Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesinde eğitim vererek bir ilki hayata geçiren Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler, mesleğin duayenleri ve sektörün tanınmış profesyonel isimleriyle derse girerek günümüzün ve geleceğin medyasını şekillendirecek şekilde hazırlanıyorlar.

Haberin Devamı

DÜNYANIN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNDE OKUMA FIRSATI

Okulda eğitim alan öğrenciler ve velileri okulun eğitim şartları ve müfradatını övgüyle anlattı. Demirören Medya ve Teknoloji Lisesi’nde Radyo Televizyon sınıfı öğrencisi Dila Acar, “Okulumuz dünya standartlarında eğitim verip geleceğin mesleği olan medya ve teknoloji alanında uzman bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Hazırlık sınıfında alanında uzmanlaşmış İngilizce ve network öğretmenlerimiz ile haftada 24 saat İngilizce eğitimi alıyoruz” dedi.

Gazetecilik Bölümünden Baran Başat, “Bu eğitim bize Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinde okuma fırsatı sunacak” şeklinde konuştu.