Gündem Düzce ve Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de okullar tatil edildi

Düzce ve Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de okullar tatil edildi

Paylaş
Düzce ve Sakarya, Bolu ve Zonguldak Ereğli'de okullar tatil edildi

Düzce Gölyaka'daki 5.9 büyüklüğünde depremin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay okullara ara verildiğini duyurdu. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Bolu Valiliği ve Zonguldak Ereğli Kaymakamlığı'ndan okulların tatil edildiğine dair açıklama geldi.

Düzce'de saat 04.08'de meydana gelen şiddetli depremin ardından Düzce Valisi, Sakarya Valisi ve Bolu Valiliği okullara ara verildiğini duyurdu. Ereğli Kaymakamlığı da deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

DÜZCE'DE OKULLAR TATİL

Düzce Valisi Cevdet Atay deprem nedeniyle tedbir amaçlı Düzce genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim-öğretime ara verildiğini açıkladı.

Düzce ve Sakarya'da deprem nedeniyle okullar tatil edildi Düzce Gölyaka'daki 5.9 büyüklüğünde depremin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay okullara ara verildiğini duyurdu. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'dan da okulların tatil edildiğine dair açıklama geldi.

Atay açıklamasında, 'Değerli hemşerilerimiz,

İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir.

Hepimize çok geçmiş olsun.' ifadelerini kullandı.

SAKARYA'DA OKULLARA ARA VERİLDİ

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da deprem nedeniyle okullara ara verildiğini duyurdu.

Sakarya Valisi'nin açıklaması şöyle:

Değerli Hemşerilerimiz,

Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir.

Haberin Devamı

Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun.

BOLU'DA OKULLAR TATİL

Deprem nedeniyle Bolu Valiliği'nden de okullara ara verildiğine dair açıklama geldi.

İşte o açıklama:

Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir.

Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ZONGULDAK EREĞLİ'DE DEPREM

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir."

NE OLDU?

AFAD, saat 04:08'de Düzce'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, İstanbul, Ankara ve çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi. Korkutan depremin derinliği ise 6.8 kilometre olarak açıklandı. Şiddetli depremin ardından Düzce'nin Çilimli ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.