Gündem Feci kaza! TIR devrildi: TEM Otoyolu trafiğe kapandı

Feci kaza! TIR devrildi: TEM Otoyolu trafiğe kapandı

Paylaş
Feci kaza! TIR devrildi: TEM Otoyolu trafiğe kapandı

TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde kontrolden çıkan TIR devrildi. Viyadük üzerinde yaşanan kazada kopan TIR'ın kupası sürücü ile birlikte göl havzasına uçtu.

TEM Otoyolu Edirne İstikameti Büyükçekmece gölü mevkiinde yaşanan olayda, kontrolden çıkan TIR otoyolda devrildi. Kaza sırasında TIR'ın kupası, içerisindeki sürücü ile birlikte göl havzasına uçtu. 

Haberin Devamı
TEM'de TIR devrildi otoyolun Edirne istikameti kapandı TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkisinde TIR'ın devrilmesi nedeniyle otoyolun Edirne istikameti trafiğe kapandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, göl havzasına uçan TIR'ın n kupasındaki sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşların sonunda yaralı olarak kupadan çıkartılan sürücü, halat yardımıyla yukarı çekildi. Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Nefes kesen kurtarma operasyonu dron ile görüntülendi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametine trafik tamamen kapandı. Ekiplerin TIR'ı kaldırma çalışmaları sürüyor.