Gündem Filmlerde bile böylesi olmuyor! 1 değil, 2 değil, tam 11 kez başına geldi

Filmlerde bile böylesi olmuyor! 1 değil, 2 değil, tam 11 kez başına geldi

Paylaş
Filmlerde bile böylesi olmuyor! 1 değil, 2 değil, tam 11 kez başına geldi

Edirne'den gelen haber film senaryolarına taş çıkaracak cinsten. Detayları okudukça bu kadarına da pes dedirten olay, gören herkesi şaşkına çevirdi. Seyyar pazarcılık yapan adamın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Hırsızların hedefi olan adam, 1 değil, 2 değil, tam 11 kez soyuldu. Adeta abone olan hırsızların çaldığı şey ise kamyonetin aküleri.  Artık duruma isyan eden Köksal Çayırgacı'nın maddi kaybı ise çok fazla.

Onun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Geçimini seyyar pazarcılık yaparak kazanan Köksal Çayırgacı, adeta hayatının şokunu yaşadı. Talihsiz adam hırsızların hedefi haline geldi. Gördüğü manzara karşısında isyan eden Çayırgacı, 1 milyar 600 lira değerindeki akülerinin, bir yıl içinde tam 11 kez çalındığını söyledi.

Haberin Devamı

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Azılı hırsızların kurbanı olan seyyar pazarcı adam yaşadıkları sonrası isyan etti. İşe gitmek için sabah uyandığında, gördüğü manzara karşısında adeta dondu kaldı. Ne yapacağını bilemeyen çaresiz adam, yetkililerden yardım istedi.

TAM 11 KEZ ÇALINDI

Olayın detaylarına gelecek olursak, Edirne’de seyyar pazarcılık yapan vatandaşa ait iki kamyonetin aküleri, hırsızlar tarafından 11 kez çalındı.

Olay, Medrese Ali Bey Mahallesi'nde meydana geldi. Edirne’de seyyar pazarcılık yapan Köksal Çayırgacı'ya ait iki kamyonetin aküleri, bir yıl içinde 11 kez çalındı. Son olayda da Çayırgacı'nın şikayette bulunması üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

AKÜNÜN TANESİ BİN 600 LİRA

Haberin Devamı

Çayırgacı, evinin yakınına park ettiği araçların akülerinin bir yıl içinde 11 kez çalındığını söyleyerek, akü takviyesi yapmaktan bıktığını ve yıldığını belirtti.

Çayırgacı, sabah işe çıkmak için kamyonete bindiğinde marşın basmadığını ifade ederek, “Akşam aracı buraya bıraktık, sabah geldik ve akülerin çalındığını fark ettik. Sabah işimize gideceğimiz esnada marş basıyoruz hiçbir ses yok, aküler çalınmış. Şimdi öbür arabadan aküleri söktük, aracı çalıştırıp işe çıkacağız. Defalarca akülerimiz çalındı. Akünün tanesi bin 600 liradan satılıyor” dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.