Gündem Güne Başlarken | 20 Mart 2022

Güne Başlarken | 20 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 20 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!


Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 - Rusya’nın yeniden Ukrayna’nın Harkov kentini vurduğu bildirildi.

- Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Kiev milliyetçi rejimi, ABD ve Batı’nın diplomatik tesislerine yönelik saldırıları ‘Rus silahlı kuvvetlerinin hedefli saldırısı’ olarak sunmayı planlıyor" dedi.

- İstanbul Boğazı’nda bir kargo gemisinin Poyrazköy önlerinde makine arızası yapması nedeniyle boğaz çift yönlü olarak gemi trafiğine askıya alındı.

-Ardahan-Şavşat karayolu Sahara mevkiinde araçlar, kar, tipi ve buzlanma nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı.

-Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, Ukrayna’da savaşın başından bu yana 847 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Güne Dair Notlar

Haberin Devamı
  • 20 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,81 TL, euro ise 16,39 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Yargı (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Yerli Dizi: Adı Sevgi (ATV)

Sinema: Tosun Paşa (SHOW)

Sinema: Gol Kralı (FOX)

20 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın sıkıntılı durumlara neden olmasını istemiyorsanız, zevklerinizle ilgili bazı acil önlem almalısınız. Sınırlı yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA: Davranışlarınız çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bazı çalışma arkadaşlarınızın desteğini arkanızda hissedeceksiniz. Gerekli bilgiler size eksik geliyor.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür’ün hareketi sayesinde problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. Bugün, iletişim konusunda istediğiniz performansı yakalamanız mümkün değil.

YENGEÇ: Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündemde. Varsayımlarınızı farklı şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün, istediğiniz şartları söylemekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

ASLAN: Karşıt Merkür alacağınız kararlar konusunda önemli bir aşamaya neden olacak. Hızlı düşüneceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek yeni atılımlarınız için hızlı bir katalizör görevi üstlenecek.

BAŞAK: Atılım için uygun bir gün. Harcama ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere çözüm getireceksiniz. Yaşadığınız olumsuzluklar karşısında yaptığınız müdahaleler olumlu sonuç veriyor.

Haberin Devamı

TERAZİ: Sevdikleriniz için para harcamaktan çekinmiyorsunuz. Beklenmeyen sıra dışı hesaplar canınızı sıkabilir. Partnerinizin size önereceği tekliflere sıcak bakın ve olayları her şekilde değerlendirerek fikrinizi söyleyin.

AKREP: Düşüncelerinizde ısrarcısınız. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar. Tepki almaktan korkmayın.

YAY: Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerle çevrenizin karşısına çıkıyorsunuz.

OĞLAK: Duygusal işlere ailenizin karışması hoş olmuyor. Onların fikrini almak için danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşı tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Kişisel özelliğinizi sosyal yaşantınızla birlikte götürüyorsunuz. Aşk gezegeni Venüs size cazibe katıyor. Ayrıca çılgın düşüncelere neden oluyor. Karşınızdaki kişinin duygusal yönleri ilginizi çekebilir.

BALIK: Maddi konularda fazla beklenti içine girdiniz. Bir zamanların sakin insanına bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Kendinizden şikayet ettiğiniz zamanlar o kadar çok ki. Tenkit edilmenize fırsat vermeyin.