Gündem Instagram’da marka kurnazlığı! Tanınmış isimlerin başına dert açtı

Instagram’da marka kurnazlığı! Tanınmış isimlerin başına dert açtı

Paylaş
Instagram’da marka kurnazlığı! Tanınmış isimlerin başına dert açtı

Tanınmış isimlerin, ünlü markalardan ücret yerine hediye alarak Instagram’dan yaptığı paylaşımlar, başlarına dert açtı.

Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından kendilerini global markaların yüzü gibi göstererek, ürünlerini hediye adı altında paylaşıp, diğer firmalara göz kırpıyor. Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın  haberine göre, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Demet Özdemir, Bensu Soral, Hazar Ergüçlü ve Büşra Develi gibi oyuncuların, sosyal medya hesaplarından global markaların reklamlarını yayınlarken, kendilerini de o firmaların yüzü gibi gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

 TAKİBE ALINIYOR

Sanatçıların, markalardan sadece hediye alarak paylaşım yapması ise bazen başlarına bela açabiliyor. Ünlü isimler, ‘Öneri’, ‘Hediye’ ve ‘İş birliği değildir’ diye hashtag yapmasına rağmen, şikayet edilmesi durumunda Rekabet Kurulu tarafından takibe alınıyor. Sanatçılar, araştırma sonrasında bazı firmaların dikkatini çekmek için yaptığı paylaşımlar yüzünden vergi cezasıyla karşı karşıya kalıyor.

DEMET ÖZDEMİR'İN SOSYAL MEDYA KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde dünyaevine girmiş, evliliklerinin sekizinci ayında ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.

 Ünlü çift, 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 dakika süren duruşma ile tek celsede boşanmıştı. İkili, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

Haberin Devamı

 AŞKINI İLAN ETTİ

Sürpriz ayrılığın ardından Yunanistan tatiline giden Demet Özdemir, gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Mikonos'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, katıldığı bir partide DJ ile yakınlaşmıştı.
Oğuzhan Koç'u çabuk unutan 31 yaşındaki güzelden, bir süredir aşk yaşadığı konuşulan Yunan DJ Sergio ilk kare ise geçtiğimiz günlerde gelmişti.

 SOSYAL MEDYA KAZANCI GÜNDEM OLDU

Her yaptığı olay olan ve rol aldığı yapımlardaki başarısıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir'in sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun ınstagram sayfasından yaptığı bir reklam paylaşımından aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
200 BİN TL!

Güzel oyuncunun 15 saniyelik reklam ücretini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Özdemir, sosyal medya reklam paylaşımlarından tam tamına 200 bin TL kazanıyor.