Gündem Bugün Kabine toplantısı saat kaçta? Sözleşmeliye kadro açıklaması kaçta yapılacak? Kabine toplantısında EYT açıklanacak mı?

Bugün Kabine toplantısı saat kaçta? Sözleşmeliye kadro açıklaması kaçta yapılacak? Kabine toplantısında EYT açıklanacak mı?

Paylaş
Bugün Kabine toplantısı saat kaçta? Sözleşmeliye kadro açıklaması kaçta yapılacak? Kabine toplantısında EYT açıklanacak mı?

Kabine toplantısı bugün (28 Kasım Pazartesi) bir kere daha milyonların merak ettiği konuları görüşmek üzere gerçekleşiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamasında sözleşmeliye kadro açıklamasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine toplantısından sonra yapılacağını kaydetmişti. Peki, Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Sözleşmeliye kadro açıklaması kaçta yapılacak? Kabine toplantısında EYT açıklanacak mı? İşte detaylar…

Kabine toplantısı için bugün milyonlarca vatandaşın gözü Beştepe’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanacak Kabine’de sözleşmeliye kadro konusunun ele alınması bekleniyor. Bununla birlikte Bakan Bilgin’in yaptığı açıklamalar ışığında sonuna gelinen EYT çalışması ile ilgili bir açıklama yapılacak mı merak ediliyor. İşte bugünkü Kabine toplantısına dair tüm detaylar…

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN SAAT KAÇTA?

28 Kasım 2022 Pazartesi günü yani bugün gerçekleşecek Kabine toplantısının 15.30’da başlaması bekleniyor.

SÖZLEŞMELİYE KADRO AÇIKLAMASI KAÇTA YAPILACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Bakan, son açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günü (28 Kasım) gerçekleştirilecek Kabine toplantısının ardından yapacağı konuşmada sözleşmeli kadrosuna değineceğini kaydetti.

Kabine toplantısının 15.30’da başlaması bekleniyor. Ancak şu an için toplantının saat kaçta biteceği veya açıklamanın saat kaçta yapılacağına dair net bir bilgi bulunmuyor.

KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KONULAR VAR? EYT AÇIKLANACAK MI?

Bugünkü Kabine toplantısında sözleşmeliye kadro, asgari ücret, EYT'de son durum, terörle mücadele ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.