Gündem Korkunç aile! Kaza süsü verip taziyeye bile gitmişler

Korkunç aile! Kaza süsü verip taziyeye bile gitmişler

Paylaş
Korkunç aile! Kaza süsü verip taziyeye bile gitmişler

Denizli'de 5 ay önce motosiklet kazasında öldüğü sanılan Şahin Demirten'in komşuları olan ailenin 4 üyesi tarafından sopayla dövülerek katledildiği ortaya çıktı. Motosikleti ve cesedi sürükleyerek olaya kaza süsü veren katil aile, öldürdükleri adamın evine taziyeye bile gitmiş.

Şahin Demirten (65), Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal Kelekçi Mahallesi'nde yalnız yaşıyordu. 16 Eylül'de komşusu Cihan G. (21) 112 Acil Servis'i arayıp Şahin Demirten'in evine 500 metre kala motosikletiyle yol kenarındaki taşlara çarptığını ihbar etti. Sağlık ekipleri olay yerine vardığında Demirten ölmüştü. İlk incelemede yaşlı adamın kalp krizi geçirdiği, bu nedenle motosikletinin kontrolünü kaybedip taşlara çarptığı değerlendirildi.

Haberin Devamı

EVDEKİ ODUNLAR ELE VERDİ

Demirten'in çocukları Ceyhun Demirten ve Ceylan Kaçar olayın peşine düştü. Olay yerinde gördükleri kırık sopa parçaları ve kan izlerinden kuşkulanarak savcılıktan olayın yeniden incelenmesi talebinde bulundular. Savcılık dosyayı JASAT ekiplerine teslim etti. JASAT dedektifleri motosiklette hiçbir kırık olmadığını gördü. Ayrıca olay yerindeki sopa parçaları, komşu bir evdeki odunlarla eşleşti. Üstelik bu komşu aile ile Demirten'in arasında husumet vardı.

ÖNÜNÜ KESİP PARA İSTEMİŞ

Komşu evin oğlu Cihan G., daha önce Demirten'in önünü kesip para istemiş ama ret cevabı almıştı. Gözaltına alınan Cihan G. cinayeti itiraf etti. Demirten'e sopa ile saldırdığını, babası Hasan G., annesi Makbule G. ve kız kardeşi Serap G.'nin de kendisine yardım ettiğini söyledi. Cihan G., "Motosikleti ve cesedi 50 metre sürükleyip taşların üzerine yatırdık" dedi. Demirten'in çocukları da katil ailenin taziye ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı