Gündem Marmara'da deprem! İstanbul'da da hissedildi

Marmara'da deprem! İstanbul'da da hissedildi

Paylaş
Marmara'da deprem! İstanbul'da da hissedildi

Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 09.21'de kaydedilen, Yalova ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen sarsıntının derinliği AFAD tarafından 9.71 kilometre olarak ölçüldü. Depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmedi.

Merkez üssü Marmara Denizi açıkları olan Yalova ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen 3.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Afad'ın aktardığı verilere göre saat 09.21'de gerçekleşen sarsıntının derinliği 9.71 kilometre olarak duyuruldu.

Haberin Devamı

YALOVA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrasında Yalova Valisi Hülya Kaya sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulundu. Kaya, Afad'ın saha çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek olumsuz bir durum yaşanmadığını bildirdi.

Kaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Marmara Denizi merkezli 3.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. An itibariyle olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."