Gündem Meclis gündeminde bugün hangi konular var? Meclis TV canlı yayın frekansları…

Meclis gündeminde bugün hangi konular var? Meclis TV canlı yayın frekansları…

Paylaş
Meclis gündeminde bugün hangi konular var? Meclis TV canlı yayın frekansları…

TBMM gündeminde yer alan kritik konular arasında Yeni Askerlik Sistemi ve Yargı Reformu yer alıyor. Geçtiğimiz salı gününden itibaren TBMM Genel Kurulu’nda askerlik gündemine ilişkin yasa tasarısı görüşülüyor. Peki, Meclis gündeminde bugün hangi konular var? İşte Meclis TV canlı yayın frekansları (TBMM TV canlı izle)

Yeni Askerlik Sistemi kanun görüşmelerini anlık olarak takip etmek isteyenler bugünkü Meclis gündemini ve TBMM canlı yayını ile frekans bilgilerini merak ediyor. Peki, Meclis gündeminde bugün hangi konular var? İşte Meclis TV canlı yayın frekansları (TBMM TV canlı izle)

Haberin Devamı

MECLİS GÜNDEMİNDE BUGÜN HANGİ KONULAR VAR?

TBMM Genel Kurulunda, bugün yeni askerlik sistemini düzenleyen Askeralma Kanunu Teklifi’nin görüşmelerine devam edilecek.

TBMM Genel Kurulu toplantıları Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 14:00-19:00 saatleri arasında TRT-3 kanalından ve internet üzerinden; bunun dışındaki gün ve saatlerde çalışma yapılması durumunda ise sadece internet üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.

TBMM TV CANLI YAYIN FREKANS BİLGİLERİ

TBMM TV’Yİ CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 3 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni Askerlik Sistemi" düzenlemesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.