Gündem Neler oluyor bize?

Neler oluyor bize?

Paylaş
Neler oluyor bize?

Dün peş peşe gelen haberler 'Neler oluyor bize?' dedirtti. Şişli'de gençlerin nişanında takı kavgası çıktı, 7 kişi yaralandı. Haliç'te köprüden atlayarak intihar eden bir kişinin cesedi yanında vatandaşlar hiçbir şey olmamış gibi balık tutmaya devam etti. Rize'de bir kişi de intihar etmeden önce selfie çekerek sosyal medyaya yükledi...

TAKI KAVGASI 7 YARALI


İstanbul Şişli Öğretmenevi’nde dün Kübra ile Mustafa adlı gençlerin nişanı vardı. dünürler arasında takı kavgası çıktı. Tabakların havada uçuştuğu kavgada 7 kişi yaralandı. 4 gün önce de Osmaniye’de doğan bebeğe konulacak isim yüzünden gelin ve damadın ailesi kavga etmiş 1 kişi ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı.


ÖLÜM YANINDA BALIK KEYFİ


İstanbul’da bir kişi Haliç Metro Köprüsü’nden atlayarak intihar etti. Deniz polisi, intihar eden kişinin cesedini karaya çıkardı. Bu sırada vatandaşlar, birkaç metre ötelerinde duran cesede aldırış etmeden balık tutmaya devam etti.


İNTİHAR SELFİESİ


Rize Pazar’da çay fabrikasında çalışan Kemal Demir (47), babasının mezarı başına gitti. Tabancasını başına dayayarak önce selfie çekti. Sonra hiçbir not bırakmadan fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Arkasından intihar etti. Yakınları şoka girdi.