Gündem Rauf Tamer'i uğurluyoruz

Rauf Tamer'i uğurluyoruz

Paylaş
Rauf Tamer'i uğurluyoruz

Önceki gün vefat eden gazetemizin başyazarı, medya dünyasının duayeni Rauf Tamer bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Rauf Tamer, İstanbul Zincirlikuyu Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Usta gazetecinin ani ölümü siyaset, medya ve spor camialarında üzüntüye neden oldu. Birçok isim, başsağlığı mesajı yayınladı.

Siyaset ve medya dünyasından Rauf Tamer mesajları

Haberin Devamı

Gazetemizin başyazarı Rauf Tamer'in ani ölümü üzerine, siyaset ve medya dünyasının birçok ismi mesaj yayınladı.

* İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

* Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: Cumhuriyetin kendilerine bahşettiği imkan ve hakların, bu aziz vatanın ve kurucu değerlerin bilinci ile mesleğini ifa eden, millet ve memlekete sadakati her şeyin önünde tutan Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk basınına ve okurlarına başsağlığı diliyorum.

* Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: Türk basın tarihimizin önemli isimlerinden usta gazeteci Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Haberin Devamı

* AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı dilerim.

* CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: Usta gazeteci Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

* MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Basın camiamızın mümtaz isimlerinden Rauf Tamer’in vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Merhuma Cenabı Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

* TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay: Usta gazeteci Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

* TBMM eski Başkanı Mustafa Şentop: Vefat haberini aldığımız usta gazeteci Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum.

* Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu: Yazılarıyla cesaret ve yön veren bir devrin kahramanı Rauf Tamer, Hakk’a yürüdü. Allah rahmet eylesin, ailesine, basın camiasına ve dostlarına başsağlığı diliyorum.

* Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen: Posta Gazetesi başyazarı, kıymetli dostum Rauf Tamer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenleri ve basın camiasına başsağlığı dilerim.

Haberin Devamı

* Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi: Türk basın tarihimizin önemli isimlerinden, Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Rauf Tamer’e Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm basın camiamıza başsağlığı dilerim.

* Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta: Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Basın camiamızın başı sağ olsun.

* Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Usta gazeteci Rauf Tamer’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim. Basın camiamızın başı sağ olsun.

* Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Gazeteci Rauf Tamer’i kaybettiğimizi üzüntü ile öğrendim. Basınımızın usta kalemine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

* Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç: Posta gazetesi başyazarı ve gazeteciliğin duayen isimlerinden Rauf Tamer’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum; ailesi, sevenleri, mesai arkadaşları ve basın camiamızın başı sağ olsun.

Haberin Devamı

* Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Üyemiz Rauf Tamer’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz.

* Beşiktaş Jimnastik Kulübü: Divan Kurulu Üyemiz, Türk basınının duayen isimlerinden ve Divan Kurulu Üyemiz Emir Tamer’in babası Rauf Tamer’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk basın camiasına başsağlığı dileriz.