Gündem Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan düellosu karakolda bitti! İkisi de aynı savunmayı yaptı

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan düellosu karakolda bitti! İkisi de aynı savunmayı yaptı

Paylaş
Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan düellosu karakolda bitti! İkisi de aynı savunmayı yaptı

Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında İstanbul Tuzla'da boş bir alanda gerçekleşen kavga sonrası iki isim hakkında da işlem yapıldı. İkili ilk ifadesinde benzer cümleler kurdu.

Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından dün İstanbul Tuzla’da boş bir alanda kavga etmişlerdi. Savaş Cebeci'nin kanlar içinde kaldığı anlar ise sosyal medyada gündeme oturmuştu. Yaşanan dövüş anları çevrede bulunanların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansımıştı.

Haberin Devamı

"KAAN'LA MAÇ YAPTIK, BENİ YENDİ"

Dövüş sonrası kaşı bantlı halde video paylaşan Savaş Cebeci, "Kaan'la maç yaptık, beni yendi. Beni yendiği için kendisini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. Kavganın ardından Kaan Kazgan'dan açıklama geldi. Bir video yayınlayan Kazgan "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları" dedi.

Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinin ardından polis ekipleri tarafından Cebeci ve Kazgan hakkında işlem yapıldı.

“KAVGA ETMEDİK, SPOR MÜSABAKASI YAPTIK”

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan’ın ifadesinde “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği belirtildi.

Savcılığın ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

“HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Kaan Kazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Savaş Cebeci ile ifade vermeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kazgan, şunları söyledi:

“Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik, ifadelerimizi verdik. İkimiz de birbirimizden şikayetçi olmadık ve konu kapandı. Gözaltına alındığımız haberleri kesinlikle yalandır. Yine de kamuoyunu bu şekilde rahatsız edebilecek çirkin görüntüler oluştuğu için üzgünüm. Herkesten, sizlerden özür diliyorum. Keşke olmasaydı. Sporcular olarak gençlere de daha düzgün örnekler olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden de dediğim gibi özür diliyorum. Gençlerden de bunları yapmamalarını, örnek almamalarını diliyorum”

 SAVAŞ CEBECİ KİMDİR?

Uzun yıllardır New York'ta Personal Trainer ve Manuel Terapist olarak çalıştı. Bu alanlarda çalışan kişilere anatomi ve kinesiology konusunda dersler verdi. Cebeci, iyi düzeyde Fransızca ve İngilizce biliyor.

 KAAN KAZGAN KİMDİR?

3 Kasım 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelen 29 yaşındaki Kaan Kazgan spora 9 yaşında kick boks yaparak başlamıştır. Bir süre spora ara vermesinin ardından 11 yaşında tekrar spor hayatına devam etmiştir.

Haberin Devamı

2011 yılından bu yana aktif olarak spor yapan profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, Türkiye'nin en önemli MMA dövüşçülerinden Murat Kazgan'ın kardeşidir.

Kaan Kazgan, 2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'ın yarıştığı Survivor programına katılarak adından söz ettirmiştir.

2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.