Gündem TEM Otoyolu Silivri'de feci kaza: 6 ölü, 3 yaralı

TEM Otoyolu Silivri'de feci kaza: 6 ölü, 3 yaralı

Paylaş
TEM Otoyolu Silivri'de feci kaza: 6 ölü, 3 yaralı

TEM Otoyolu Silivri'de Edirne yönünde hafriyat kamyonun da aralarında bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul Valiliği kazada 6 kişinin öldüğünü, 3 kişi yaralandığını açıkladı.

Silivri TEM Otoyolu'nda kum yüklü kamyonet devrildi. Olay yerinde yaralılar olduğu ifade edildi. Bölgeye sağlık ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada 6 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Silivri TEM Otoyolu'nda hafriyat kamyonu araçlara çarptı

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır. Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı
Silivri'de feci kaza kamerada

KAZA ANI KAMERADA

Feci kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bariyerleri aşarak karşı şeride geçen tır, araçlara çarpıyor.