Gündem TEM'de feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

TEM'de feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Paylaş
TEM'de feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

TEM Kınalı Kavşağı'nda, Edirne yönünde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da TEM Kınalı Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

İstanbul'un yoğun trafiği bir kez daha acı bir olaya sahne oldu. TEM Kınalı Kavşağı'nda, Edirne yönünde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu'nun Kınalı Kavşağı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple meydana gelen kazada, araçlardan birinin kontrolünün kaybedilmesi sonucu feci bir çarpışma yaşandı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, kazaya müdahale etti.

ÜÇ KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralanan 1 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

Haberin Devamı

 Kaza nedeniyle olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatıldı. Ekiplerin çalışmaları ve trafik akışının düzenlenmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve kaza nedeninin belirlenmesi için gerekli incelemeler yapılıyor.