Gündem Yangında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Yangında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden Binali Çayır, memleketi Erzincan’da, 21 yaşındaki Barış Güngör, memleketi Batman’da toprağa verildi.

Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden Binali Çayır (26) için bugün Erzincan’ın Çağlayan Beldesi Mertekli Mahallesi'nde bulunan cem evinde cenaze tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Cenazeye çok sayıda vatandaş ve İstanbul’dan gelen akrabaları katıldı. Binali Çayır’ın babası Mehmet ve annesi Yadigar Çayır tabuta sarılıp ağladı. Alınan helalliğin ardından Çayır’ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi.

Binali Çayır’ın yangının meydana geldiği gece kulübünde barmen olarak çalıştığı ve bekar olduğu öğrenildi.

BATMAN

İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı binanın altındaki tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangında yaşamını yitirenlerden Barış Güngör'ün (21) cenazesi, yakınları tarafından memleketi Batman'a getirildi. Güngör'ün cenazesi, Batman Asri Mezarlık'ta okunan dualarla gözyaşları arasında defnedildi.

Barış Güngör'ün kısa süre önce askerden geldiği, bir süre memleketinde kaldıktan sonra çalışmak için İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta gece kulübünde hayatını kaybedenler memleketlerinde toprağa verildi