Ekonomi Haftanın son gününde dolar ve euro ne kadar?

Haftanın son gününde dolar ve euro ne kadar?

Paylaş
Haftanın son gününde dolar ve euro ne kadar?

Bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Haftanın son işlem gününde dolar ve eurodaki gelişmeler araştırılıyor. Dün günü yükselişle tamamlayan döviz kuru bugün yatay bir seyrediyor. İşte dolar ve eurodaki son durum...

Haftaya 5,20'lerle başlayan dolar, dün günü 5,2658 TL ile euro ise 5,9836'le kapattı. Bugün döviz kuru yatay seyrediyor. İşte 8 Şubat Cuma günü dolar ve euroda son durum...

Haberin Devamı

DOLAR VE EURO NE KADAR?

Döviz kurunda bu sabah itibarıyla yatay bir seyir hakim... Saat 09.15'te dolar 5,2651, euro ise 5,9710'dan işlem görüyor.

KÜRESEL PİYASALAR NEGATİF SEYREDİYOR

Küresel piyasalar ticaret savaşı endişeleri ile negatif bir seyir izlerken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) üyeleri ve ABD ile Çin arasındaki ticaret müzakerelerine ilişkin açıklamalara odaklandı.

ABD’de yetkililerin Çin ile yürütülen ticaret müzakerelerinde çok fazla ilerleme kaydedilemediğine işaret eden açıklamaları ve Başkan Donald Trump’ın ek gümrük tarifelerinin başlayacağı 1 Mart’tan önce Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşmeyeceğini söylemesi ticaret savaşı tedirginliğini artırdı.

Artan ticaret savaşı endişeleri ile pay piyasalarında satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, Brexit konusunda belirsizliklerin devam etmesi de kısa süreli toparlanma ümitlerini azalttı ve tepki alımlarının güçlenememesine neden oldu.

Haberin Devamı