Kültür - Sanat Harry Styles'ın yeni albümü Fine Line geliyor!
Paylaş
Harry Styles'ın yeni albümü Fine Line geliyor!

One Direction grubunun dağılmasıyla birlikte kendi kariyerine odaklanan Harry Styles, yeni albümünün 13 Aralık'ta çıkacağını duyurdu. One Direction grubu ile hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan Harry Styles, albümünü kitap eşliğinde sunarak sevenlerine farklı bir deneyim yaşatacak.

Sevilen boyband One Direction'ın dağılmasıyla grubun her bir üyesi, kendi kariyerine odaklanmıştı. Grubun öne çıkan ismi Harry Styles, 2017 yılında kendi adını taşıyan ilk solo albümünü yayınlamıştı.

Haberin Devamı

İlk albümünün yayınlandığı hafta, en yüksek satışa ulaşan ilk İngiliz erkek sanatçı rekorunu kıran Harry Styles, şimdi yepyeni bir albümle dönüyor.

https://www.instagram.com/p/B4c7QJwH9Zz/

25 yaşındaki şarkıcı, Fine Line adını verdiği albümünü Columbia Records etiketiyle yayınlanacak. 32 sayfalık bir kitap eşliğinde sunulacak albüm, 12 şarkıdan oluşacak ve dünya çapında 100 milyon dinlenmeyi geçen “Lights Up” adlı yeni single’ını da barındıracak.

Harry Styles'ın merakla beklenen ikinci solo stüdyo albümü Fine Line 13 Aralık Cuma günü tüm dijital platformlarda yayınlanacak.