Yaşam Havada biraz takılmaya var mısınız?

Havada biraz takılmaya var mısınız?

Paylaş
Havada biraz takılmaya var mısınız?

Elinde bira şişesi ya da kahve fincanıyla havuzun birkaç metre üstünde, havada çekilmiş fotoğraflar internette dolaşmaya başladı. Yaz bitmeden denemek isteyenlere 'sakin dalışı' takdimimizdir...

Yazın yeni trendiyle tanışın: Havuzun üstünde, havada, rahat bir pozisyonda asılı kalmış pozu vermek. İnterneti saran fotoğraf çılgınlığının ismi ‘sakin dalış’. Bu yeni merak, geçtiğimiz aylarda sosyal ağlarda hızla yayılan ve tehlikeli olduğu gerekçesiyle endişelere de yol açan ‘planking’ (yüzüstü uzanmak) modasına takip ediyor.

‘Sakin dalış’, bir grup insanın, suya dalmadan önce havada verdikleri komik pozları internete yüklemesiyle başlayan bir hareket. ‘Yaşa ve dal’ mottolu ‘leisuredive.com’ adlı web sitesi, dalış pozu verecek adaylara ideal görüntüyü elde etmek için yapması gerekenleri iletiyor.

Buna göre uygun pozisyonu yakalamanın en iyi yolu tramplenden atlamak. Site herkesten farklı ve ilginç bir poz yaratmasını bekliyor. En popüler pozlardan biri bir elin belde, diğerinin ensede olduğu ‘rahatına bak’ modeli. Şimdilik galeride birikenler arasında elinde kahve fincanıyla, gazeteyle, dalgalandırdığı bayrakla, üzerinde bornozu veya günlük kıyafetleri varken ve toplu halde atlayanların kareleri var.

RADİKAL

Haberin Devamı