Ekonomi İndirim kampanyasında başvurular başladı

İndirim kampanyasında başvurular başladı

Paylaş
İndirim kampanyasında başvurular başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yapılacak yüzde 22 indirim kampanyasına başvurular başladı.

Kampanyadan, geri ödeme taksiti 2017 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabilecek. 12 taksit ve daha az kalanlar kampanyadan faydalanamıyor.

Haberin Devamı

19 NİSAN'A KADAR

Borcun tamamını kapatamayacak alıcılar ise borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları ödemeye, yüzde 22 indirim kampanyasından kısmi olarak yararlanabilecek. Konut ve iş yeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç bakiyelerini 21 Mart-19 Nisan tarihlerinde satış işlemlerini gerçekleştirdikleri bankadan öğrenebilecek.

UCUZ KONUT İÇİN BUGÜN SON GÜN

TOKİ’nin 67 ilde 50 bin sosyal konutu için başvurular sürüyor ancak normal kategorideki başvurular (emekli, engelli ve şehit ailesi dışındaki) bugün son buluyor. Emeklilerin başvuruları 25 Mart’ta başlayacak, 5 Nisan’a kadar sürecek. Engelliler 8-12 Nisan, şehit aileleri ise 15-19 Nisan’da başvuru yapabilecek. 2+1’ler için 500 lira, 3+1’ler için 1000 lira başvuru bedeli alınıyor.

Haberin Devamı