Futbol İsmail Kartal: "Trabzonspor karşılaşması çok zor olacak"
Paylaş
İsmail Kartal: "Trabzonspor karşılaşması çok zor olacak"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında konuk edecekleri Trabzonspor'un etkili oyunculara sahip olduğunu söyledi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında konuk edecekleri Trabzonspor'un etkili oyunculara sahip olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen İsmail Kartal, ligin ilk haftasında Galatasaray'a kaybettiklerini, 2. haftada ise Aytemiz Alanyaspor'u yendiklerini hatırlatarak, Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında, Galatasaray karşılaşmasına oranla daha iyi bir duruş sergilediklerini vurgulayan Kartal, "Taktik disipline bağlı şekilde oyuncularım verdiğim görevleri yerine getirdi.

Rakibimizin karşısında iyi durduk ve maçı kazanmayı bildik. Trabzonspor, özellikle topla becerisi yüksek oyunculara sahip. Biz de kulvarları nasıl kapatabiliriz, evimizde puan ya da puanları nasıl alabiliriz, bunun çalışmasını yapıyoruz.

Haberin Devamı

'EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIP KAZANMAK İSTİYORUZ'

Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz. Kazanamasak da maçtan puan alarak ayrılma hedefindeyiz." diye konuştu.

İsmail Kartal, takıma yeni katılan oyuncularla ilgili de görüşlerini paylaşarak, "Hala 1-2 yerde eksiğimiz var. Kulübün imkanları dahilinde transfer yapabiliriz. Eğer alamazsak da devreye kadar böyle devam edeceğiz. Aytemiz Alanyaspor maçından sonra ki diye konuştu.