İyi bir tantuni nasıl olmalı? – Mersinli Suat Uçmaz'ın tantuni hikayesi

İyi bir tantuni nasıl olmalı? – Mersinli Suat Uçmaz'ın tantuni hikayesi

Tantuni, Mersin yöresine ait olan bir lezzet ama onu iyi yapmak her kişinin harcı değil. Mesleğini babasından öğrenen tantuni ustası Suat Uçmaz, Mersin’den İstanbul’a gelip, Beyoğlu’nda 5 metrekarelik bir dükkanla işe başladı. 2020 yılında MasterChef’e de katılan Uçmaz, şu anda 14 şubeye sahip.

14 Eylül 2021, Salı 10:29 Son Güncelleme:
YAZI BOYUTU
Abone Ol Google News

Peki tantuni nasıl yapılır? Evde tantuni yapılabilir mi? 22 yıldır kalitesinden ödün vermeden tantuniyi insanlara sevdirmeye çalışan Mersinli Suat Usta’nın hikayesi sizlerle…


Sıradaki haber yükleniyor...
holder
SIRADAKİ HABER 'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (14 Eylül 2021)