Futbol Keçiörengücü - Galatasaray maçında hayrete düşüren görüntü!
Paylaş
Keçiörengücü - Galatasaray maçında hayrete düşüren görüntü!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü'nün Galatasaray ile karşılaştığı mücadelede yayıncı kuruluş kameraları güçlükle yayın yapabildi. Ankara'da Aktepe Stadı'nda oynanan maçta fiziki şartlar oluşmadığı için stadyum içine ofsayt kameraları yerleştirilemedi. Bir seyircinin maçı 'rahat' izlemek için konuşlandığı yer ise görenleri şaşkına çevirdi. Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup etti.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün deplasmanda TFF 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Kupada 17 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım olan Galatasaray, bu sezonki organizasyona 5. turdan dahil oldu. Keçiörengücü ise 3. turda Manisa Belediyespor’u, 4. turda da Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor’u eleyerek 5. tur biletini aldı.

Haberin Devamı

ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜLER

A Spor'da yayınlanan karşılaşmada kameralar vinç desteği ile çekim yaptı.

Tribünde kendisine yer bulamayan bir taraftarın evin çatısı üzerinden karşılaşmayı izledi. Bu tehlikeli görüntü ekranlarına yansıyan sporseverler hayrete düştü.

Balkonda maç keyfi yapan iki kadın da kameralara böyle yansıdı...