Kültür - Sanat Keşif alarmı: This Summer Never Ends
Paylaş
Keşif alarmı: This  Summer Never Ends

Bu hafta bir şarkıya rastladım. İngilizce ve Fransızca sözlere kulak verdiğimde, bir Türk'ün sesini dinlediğimi öğrendim. Symindie ve Kuo'nun ilk parçası This Summer Never Ends bugün çıktı. 'Kendini yer yer vokalist, parçalı enstrümanist' diye tanımlayan Symindie'ye Spotify 'Euro 40' listesinde rastlasaydım ekranın kilit düğmesine basar, sonra şöyle bir araştırmak üzere kesinlikle like'lardım. // Neslihan Arslan

Bu yaz kimler istediği bir tatil yaptı? Pek çoğumuz balkonlarda güneşlecek gibi duruyor. Tam bir teselli aradığımız günlerde, yaz aylarının "Dur daha ya bi yere kaçmıyoruz!" diye kulağımıza fısıldamasını sağlayan bir şarkı yapmış Kuo ve Symindie. This Summer Never Ends'i ilk dinlediğimde İzmir'in tatlı bir tatil beldesi Çandarlı'da park yeri arıyorduk. Şarkıda saksafonu ilk duyduğumda, -neyse ki şoför koltuğunda değildim- gözümün park yeri odağından tamamen şarkının büyüsüne kaydığını, park yeri aramaya dikkatini veremeyen bir 'Park Yeri Arama Perisi'ne dönüştüğümü hissettim. Şarkı bana şey diyordu, "Bu yaz da böyle geçsin."

Haberin Devamı

Şarkının neyini beğendim diye kendime sorduğumda bu cevabı aldım. 'Kendini yer yer vokalist, parçalı enstrümanist' diye tanımlayan Symindie'ye Spotify 'Euro 40' listesinde rastlasaydım ekranın kilit düğmesine basar, sonra şöyle bir araştırmak üzere kesinlikle like'lardım. Düşüncesi bile hayran verici ancak -Kuo'nun diğer işlerine ulaşmak mümkün olsa da- parça Symindie'nin Spotify sanatçı sayfasındaki ilk işi. Yani bu Fransızca cümleleri yumuşacık kulağımıza üfleyen kadından daha çok şarkı dinlemek için zamana ihtiyacımız var. Bence denemeye değer, hatta beklemede kalacağım!

https://www.instagram.com/p/CCTzeL1FEJi/