Magazin Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar kim elendi, Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar kim elendi, Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar kim elendi, Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur haftanın finali için nefesler tutuldu. Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak? Popüler televizyon programı Kısmetse Olur kim elendi? Kısmetse Olur’da final heyecanı yaşanacak. Bu finalde önemli gelişmeler yaşanacak ve bir kişi daha eve veda edecek

Kısmetse Olur haftanın finali merakla bekleniyor. Kısmetse Olur evine haftanın finalinde bir kişi daha veda edecek. Yoğun bir haftanın ardından evde birçok gelişme yaşanmış ve dengeler değişmişti. Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı bize bu hafta neler olacağına dair ipuçları veriyor.



Evlilik programı Kısmetse Olur’un dün gece yayınlanacak olan eleme bir diğer adıyla haftanın finali bölümünün yayın akışından çıkartıldı. Elenecek ismin belirleneceği Kısmetse Olur haftanın finali bölümü ertelendi.

Türkiye'de cumartesi akşam saatlerinde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı nedeniyle yasta! 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucunda pek çok polis ve sivil yaralandı, hayatını kaybetti. Olaylar sonucunda ülke genelinde ulusal yas ilan edildi. Bu nedenle birçok kanal yayın akışında değişikliğe giderek eğlence programlarını yayın akışından çıkardı.

Bu programlardan biri de Kısmetse OIur programı oldu. Peki Kısmetse Olur eleme bölümü ne zaman? Kısmetse Olur Haftanın bölümü 13 Aralık Salı yani yarın 12.45'de yayınlanacak.



KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur evinde geçen hafta; Gergin bir eleme gecesi yaşanırken evlilik hayallerine veda eden aday, yapılan oylama ile belli olmuştu. Kısmetse Olur evinin sevilen gelin adayı Nazlı, yarışmaya veda etmişti. Nazlı'nın vedasının ardından eve iddialı bir gelin adayı giriş yapmıştı. Yeni gelin adayı Sibel, öz güveni ve güzelliğiyle damat adaylarını etkisi altında almıştı.


Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen isim


KISMETSE OLUR HAFTAYA DAMGA VURAN OLAY




Kısmetse Olur’da bu hafta Adnan ve Gökhan arasında gerilim yaşandı! Gökhan, Adnan'a karşı sert suçlamalarda bulundu, ikili arasındaki gerilim diğer adayları da etkiledi. İlişki uzmanı, tüm adayların kafasını dağıtacak bir etkinlik düzenledi. İlişki Uzmanı Serpil Hanım, evde krize neden oldu. Güzel ve alımlı olması nedeniyle damat adaylarının dikkatini çeken Serpil Hanım'ın elinde getirdiği kutuyu sehpaya bırakarak "Buraya sorunlarınızı yazın, konuşalım, çözelim" dedi. Erkeklerin ilgisini kıskanan gelin adayları kıskançlık krizine girdi.


Kısmetse Olur'a ilişki uzmanı geldi, ortalık karıştı



Kısmetse Olur 300. bölüm fragmanı 8 Aralık (Damatlar evinde ortalık karışıyor!)


KISMETSE OLUR HAKKINDA

7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor. Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.

Haberin Devamı