Magazin Kısmetse Olur'a evlilik teklifi damga vurdu|Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Kısmetse Olur'a evlilik teklifi damga vurdu|Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Paylaş
Kısmetse Olur'a evlilik teklifi damga vurdu|Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Kısmetse Olur’un bugün yayınlanan bölümünde romantik bir yemeğe çıkan Adnan ve Didem cephesinden güzel bir haber geliyor. İşte, haftanın finali bölümüne doğru giderken sürprizleri arka arkaya patlatan Kısmetse Olur'dan detaylar...

Kısmetse Olur eleme bölümü için geri sayım sürerken yayınlanan yeni görüntüler, heyecan yarattı. Pazar günü yanıt bulması beklenen ‘Kısmetse Olur’da kim elendi?’ sorusu sık sık gündeme gelirken Adnan ve Didem’in romantik sahneleri yüzleri gülümsetti.

Bir süredir gergin anların yaşandığı evden sonunda güzel bir haber geliyor. İşte, eleme gecesi öncesi yaşanan güzel gelişmenin detayları ve haftaya damga vuran olay!




KISMETSE OLUR HAFTAYA DAMGA VURAN OLAY

Kısmetse Olur yeni yılın ilk haftasına iki elemeyle birden girdi. Sevilen evlilik programının ekrana gelen son bölümüne diskalifiye elemesi ve sürpriz bir aşk itirafı damga vurdu.

Her bölümünde ayrı sürpriz yaşanan programın 321. bölümünde popüler damat adaylarından Gökhan ve Adnan diskalifiye elemesine kaldı.

İki isimden birinin kaderini evin diğer adayları belirledi Çoğunluk oyuyla “gitsin” denilen Gökhan diskalifiye edidi. Hem adaylar hem de ekran başındakiler sürpriz elemenin şokunu atlatamadan beklenmedik bir aşk itirafıyla şaşkınlık yaşadı. Adı sürekli Gökhan ile anıldığı için sinirlenen Sibel Akbulut sonunda aşk itirafında bulundu, Gökhan'dan da benzer bir itirafın gelmesi büyük bir şok etkisi yarattı.

Üstelik Gökhan ve Rabia arasında yaşananlar daha tam bitmemiş iken Gökhan'ın bu hamlesi evdekileri şaşırttı. Çapkın damat adayı Gökhan, Sibel'e itirafından önce ise gelin adaylarından Tuğçe Ergişi'ye 'Dışarı çıkarsan seninle bir şeyler yaşayabiliriz' de demişti.


Kaan Sibel'e bağırınca, evde kıyamet koptu!



Kısmetse Olur 31 Aralık yılbaşı özel programı | Yeni bölümde Seda Akgül şaşırttı

Haberin Devamı