Ekonomi Kızıl Ajan büyüledi

Kızıl Ajan büyüledi

Paylaş
Kızıl Ajan büyüledi

'Kızıl Ajan' lakaplı Rus casus Anna Chapman, Antalya'da düzenlenen defilede Victoria's Secret mankenlerinden Erin Heatherton ile birlikte podyuma çıktı

Antalya Expo Center’de dün başlayan ve 14 Haziran’a kadar devam edecek Dosso Dossi Fashion Show kapsamında bugün düzenlenen defilede ABD’nin iki yıl önce gerçekleştirdiği en büyük casusluk operasyonlarından birinde yakalanan ’Kızıl Ajan’ lakaplı Rus Anna Chapman ve Victoria’s Secret’in ünlü modellerinden Erin Heatherton podyuma çıktı.

Işık oyunları ve mehteran takımı gösterisiyle başlayan defilede etkinliğe katılan tekstil firmalarının 2012 - 2013 sonbahar kış kreasyonu sergilendi. Siyah renklerin hakim olduğu ve aksesuar olarak şapkanın bolca kullanıldığı defilede Victoria’s Secret mankeni Heatherton 3 kıyafet tanıttı.

Üç ayrı hazır giyim firmanının elbiselerini taşıyan Erin Heatherton’un tercihi siyah renk oldu. Heatherton’un podyumda son taşıdığı siyah mini elsibe izleyicilerden alkış aldı.

ABD’de Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) adına casusluk yaptığı iddiasıyla 2010 yılında 9 kişiyle birlikte tutuklanan, ardından ABD ve Rusya arasında yapılan takasla ülkesine dönebilen ’Kızı Ajan’ lakaplı Chapman ise defilede lakabına uygun bir şekilde kızılı andıran kırmızının ve siyahın hakim olduğu bir gece elbesisini taşıdı.

Rus Champman’a podyumda siyah gözlükleri ve siyah takım elbilesiyle iki erkek model eşlik etti. Toplam 20 mankenin görev yaptığı defile bir saat sürdü. Defileyi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın ile eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de izledi.

İbrahim LALELİ/DHA

Haberin Devamı