Kültür - Sanat 90’lar Pop Müziği geri mi dönüyor? “Burak Er - Bumerang”
Paylaş
90’lar Pop Müziği geri mi dönüyor? “Burak Er - Bumerang”

Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Burak Er, söz ve müziği kendisine ait olan ilk şarkısı “Bumerang” ile müzikseverlerin karşısında. 90’lar havası taşıyan yeni çalışmasıyla, o dönemlere özlem duyan dinleyici kitlesi için; günümüz pop müziğinde yeni bir nefes olabilir mi? Bunu zamanla göreceğiz. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera bölümünden mezun olan genç müzisyen, aynı zamanda Ankara’da müzik öğretmeni olarak görev yapıyor. Akademik eğitimine; TRT Sanatçısı Deniz Yener Kekeç ve Opera Sanatçısı Tuncay Kurtoğlu’dan Şan dersi alarak başlayan yetenekli isim, şimdiden müzik tutkunlarının radarına girmeyi başardı.

Pandemi dönemine denk gelmiş olmasına rağmen, yaklaşık 10 ay süren yoğun bir çalışmanın sonucunda piyasaya çıkan “Bumerang” şarkısı, dinleyicilerini şimdiden etkilemeye başlamış görünüyor.

Haberin Devamı

12 Ekim günü tüm digital platformlarda yerini alan şarkının aranjesi, Müzik Öğretmeni ve aynı zamanda Aranjör kimliğiyle de ön plana çıkan; Özlenen Değer Özsu ve Kanber Şentürk’e ait. Eserin Mix & Mastering’i daha öncesinde; Tarkan, Candan Erçetin, Harun Kolçak ve Haluk Levent gibi ünlü sanatçılarla çalışan, müzik camiasının başarılı ismi; Mehmet Uğur Memiş tarafından yapıldı. Şu an NETD kanalında yayınlanan klibin yönetmen koltuğunda; Cem Erdem ve görüntü yönetmeni olarak da Bünyamin Ermiş gibi adını ileride daha sık duyacağımız yetenekli isimler yer alıyor. “Bumerang” anlamlı sözleri ve özgün müziği ile sonbaharın en çok dinlenen şarkılarından biri olmaya çok güçlü bir aday!

İlandır