Kültür - Sanat Apple Music’te Türkiye merkezli ilk elektronik müzik küratörü!
Paylaş
Apple Music’te Türkiye merkezli ilk elektronik müzik küratörü!

Kreatif medya kolektifi Future Forward Media, Apple Music kullanıcılarıyla buluşturacağı DJ miks serisi ile elektronik müzik alanında platformdaki ilk Türkiye merkezli küratör olma unvanını elde etti. Future Forward Media, Apple Music için küratörlüğünü üstlendiği serideki ilk DJ miksini 19 Ağustos Cuma günü paylaştı

Future Forward Media, Apple Music’te hayata geçirmeye hazırlandığı DJ miks kürasyonlarıyla bu alanda Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Kreatif medya kolektifi Future Forward Media, Apple Music kullanıcılarıyla buluşturacağı DJ miks serisi ile elektronik müzik alanında platformdaki ilk Türkiye merkezli küratör olma unvanını elde etti.

Haberin Devamı

Tomorrowland, Anjunadeep ve Defected gibi markaların yanında Türkiye merkezli ilk küratör olmanın kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen Future Forward Media’nın Plak Şirketleri Direktörü ve A&R’ı Zahid Sarıhan, “Türkiye’den birçok prodüktöre yer verdiğimiz plak şirketlerimizin kendini uluslararası bir platformda ifade edebilmesi, Türkiye’deki elektronik müzik kültürünü de ileri taşıyacaktır. NFT platformlarında yayınladığımız dünyanın ilk derleme albümünden sonra Apple Music ile yaptığımız iş birliği için de oldukça heyecanlıyız.” ifadelerinde bulundu.

İLK DJ MİKSİ 19 AĞUSTOS’TA YAYINLANDI

Sahip olduğu farklı müzik türlerine hitap eden plak şirketlerinin yanı sıra etkinlik organizasyonu, müzik prodüksiyonu ve DJ’lik eğitimi, medya, kreatif ajans ve sanatçı temsilciliği yapılanmalarıyla elektronik müzik, kulüp ve DJ’lik kültürünü çevreleyen farklı çalışma alanlarındaki faaliyetlerini sürdüren Future Forward Media, Apple Music için küratörlüğünü üstlendiği serideki ilk DJ miksini 19 Ağustos Cuma günü paylaştı.

Haberin Devamı

Bünyesinde Triart, Minstrel, Hard Reset, KRCL, Onur Ates, Ege Sağlam, CEAUS, Cloud 18, widerberg, Ali Bakgör ve Mertens gibi DJ, prodüktör ve canlı performans sanatçılarını barındıran FFM ekibi, yeni miks kürasyonunda yine birbirinden farklı tarzlara hitap eden konuk DJ’lerin setlerine de yer verecek.