Kültür - Sanat Çelik atıklar 'ileri dönüşüm' tekniği ile sanat eseri oldu
Paylaş
Çelik atıklar 'ileri dönüşüm' tekniği ile sanat eseri oldu

Contemporary İstanbul bu yıl 18. kez kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanıyor. 22 farklı ülkeden gelen 67 çağdaş sanat galerisi, 4 inisiyatif ve 4 sanat kurumuna ev sahipliği yapacak olan Contemporary İstanbul'da 21 çağdaş sanat galerisi de ilk kez katılımcılar arasında yer alacak. Heykeltıraş Varol Topaç’ın çelik üretim atıklarından 'ileri dönüşüm' tekniği ile yarattığı eser de Contemporary İstanbul'da ilgiyle takip edilecek eserler arasında yer alıyor.

28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da 18’incisi düzenlenecek olan Contemporary Istanbul’da bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek olan dış mekan heykel, video ve enstalasyonlardan oluşan sergi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Marc Oliver Wahler küratörlüğünde gerçekleşecek olan etkinlikte sanatseverler, endüstriyel nesnelerin büyüleyici sanat eserlerine dönüşümüne tanıklık edecek.

Tosyalı Holding iş birliğiyle gerçekleşecek sergide 5 uluslararası sanatçının eserine de yer verilecek. Heykeltıraş Varol Topaç da atık malzemelerden yarattığı kinetik hareketli eseriyle sergiye katkı sunacak.