Kültür - Sanat Cem Adrian ile An Epic Symphony'den duygu dolu gece
Paylaş
Cem Adrian ile An Epic Symphony'den duygu dolu gece

Cem Adrian, 'An Epic Symphony' ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Kendi şarkılarını ve en sevilen türküleri seslendiren Cem Adrian'a 'An Epic Symphony' üçüncü kez eşlik etti. Duygu dolu bir gece yaşayan konuklar, müzik şölenini hayranlıkla izledi.

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr 'Sen Benim Şarkılarımsın' söyleyerek konsere başlayan Cem Adrian; Mutlu Yıllar, Derinlerde, Beni Hatırladın mı, Sana Sarılınca ve dahasını sevenleriyle birlikte söyledi.

Haberin Devamı

25 Ekim'de 'An Epic Symphony' ile Harbiye sahnesinde devleşen Cem Adrian, en sevilen türkülere de konserde yer verdi. İlk olarak Sarı Gelin türküsünü söyleyen sanatçı, ardından Uzun İnce Bir Yoldayım ve Kum Gibi parçalarıyla geceye damga vurdu.

Cem Adrian'ın yıl sonuna kadar olan konser takvimi de belli oldu. Şehir şehir gezecek olan sanatçı, İstanbul'da da çeşitli mekanlarda sahne alacak.

Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi 'An Epic Symphony' konser serisi de farklı sanatçılarla devam edecek. 2023 Kasım ayı için belirlenen takvimde Madrigal, Pentagram, Manga, Hayko Cepkin, Mehmet Erdem 'An Epic Symphony' ile aynı sahneyi paylaşacak.