Kültür - Sanat Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, Tasarım Parkı'nda kutlanacak
Paylaş
Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, Tasarım Parkı'nda kutlanacak

Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü “en uzun gün” olan 21 Haziran Çarşamba günü “The Future We Want’’/ İstediğimiz Gelecek” teması kapsamında ETMK(Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul şubesi işbirliği ile Tasarım Parkı’nın Moda’daki yeni adresinde kutlanacak.

Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, World Design Organization Yön. Kur. Üyesi ve ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) Yön. Kur. Üyesi Sertaç Ersayın, ETMK İstanbul Şubesi Başkanı Ertunç Öner ve Tasarım Parkı kurucusu Nursema Öztürk’ün açılış konuşmalarını yaparak başlayacağı etkinlik, ETMK İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu ve üyelerinin ve de katılımlarıyla gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Tasarım Parkı’nın Moda’daki yeni adresinde 21 Haziran Çarşamba günü 18.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlik, ETMK İstanbul Şubesi Başkan Yard. G. Gamze Güven moderatörlüğünde, tasarımcılar; Eray Makal, Hatice Armağan ve Yetkin Yazıcı ile ‘’The Future We Want’’/ İstediğimiz Gelecek” temasının işleneceği panel ile başlayacak. Ardından Rehub’ın düzenleyeceği “Tasarıma açık mikrofon” etkinliği bu özel geceye renk katacak.

Dünyada birbirinden farklı etkinliklerle her yıl 29 Haziran günü kutlanan Dünya Endüstriyel Tasarım Günü, 2007 yılından bu yana WDO (Dünya Tasarım Örgütü) tarafından sahiplenilerek dünyada ekonomik, toplumsal, kültürel ve çevresel gelişmeler üzerinden tasarımın toplum üzerinde bıraktığı etkisine dikkat çekmek ve tasarımın varlığını, gücünü göstermek amacıyla kutlanıyor.

Haberin Devamı