Kültür - Sanat Ece Sükan’dan İstanbul Bienali için özel davet
Paylaş
Ece Sükan’dan İstanbul Bienali için özel davet

Ece Sükan, İstanbul Bienali'nin 30. yılı için özel bir davete ev sahipliği yaptı. Seçkin konukların katıldığı davet renkli görüntülere sahne oldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Bienali’nin 30. yılı nedeniyle hazırlanan Limited Editions projesi için Ece Sükan ve Swissôtel The Bosphorus’un ev sahipliğinde 16. İstanbul Bienali küratörü Nicolas Bourriaud’nun da katıldığı özel bir davet gerçekleştirildi. 21 Ocak Pazartesi akşamı Swissôtel The Bosphorus, Loft 1453’te gerçekleştirilen etkinliğe sanat ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Haberin Devamı

Davete İKSV Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Gürer Oymak, İstanbul Bienali Direktörü Bige Örer ve Limited Editions’da eseri yer alan sanatçılardan Taner Ceylan’ın yanı sıra Ali Fuat Erbil, Aslıhan Erbil, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Cem Telvi, Berrin Saran, Suela Cennet, Mustafa Özilhan, Fatoş Yalın, Ufuk Arkun, Alp İşmen, Aylin Çınarlı, Soner Öncel, Tayfun Mumcu, Can Duna, Ceylan Sohtorik, Emir Sohtorik, Sevil Sabancı, Ferhat Ferhangil, Bülent Kozlu, Sanem Gök, Arslan Sükan, Ediz Elhadef ve Gabriela Palatchi katıldı.

Avrupa'da elde ettiği başarı ve son albümüyle son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Gaye Su Akyol’un canlı performansıyla keyifli anlar yaşanan gecede davetliler Limited Editions projesinde yer alan eserleri inceledi.

Haberin Devamı

LİMİTED EDİTİON PROJESİNE KATKIDA BULUNAN SANATÇILAR

Limited Editions projesine katkıda bulunan sanatçılar arasında bu sene Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda yeni bir eseri yer alacak sanatçı İnci Eviner’in yanı sıra Füsun Onur, Ayşe Erkmen, Gülsün Karamustafa, Lawrence Weiner, Halil Altındere, Francis Alÿs, Elmgreen & Dragset, Taner Ceylan, Wael Shawky, Michael Rakowitz, Nevin Aladağ, Akram Zaatari, İnci Eviner, Adrián Villar Rojas ve Mark Dion yer alıyor.