Kültür - Sanat Filmekimi 2017’den ikinci film açıklandı
Paylaş
Filmekimi 2017’den ikinci film açıklandı

70. Cannes Film Festivali’nin en sevilen filmlerinden You Were Never Really Here, Filmekimi programından açıklanan ikinci film oldu

Cannes’da Lynne Ramsey’ye En İyi Senaryo ödülünü getiren film, Taxi Driver’daki Travis kadar unutulmaz bir anti-kahraman portresi çizen Joaquin Phoenix de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü hakkıyla aldı. Film, Türkiye prömiyerini Filmekimi’nde gerçekleştirecek.

Kapılarını 29 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında 16. kez açacak olan Filmekimi, yayınlanacak olan filmleri tek tek açıklamaya başladı. Açıklanan ikinci film ise Lynne Ramsey imzalı “You Were Never Really Here” oldu.



Lynne Ramsey’nin Kevin Hakkında Konuşmalıyız’dan 6 yıl sonra çektiği You Were Never Really Here, Jonathan Ames’in öyküsünden beyazperdeye uyarlandı.

Müziklerini Radiohead gitaristi Jonny Greenwood’un yaptığı, özellikle usta yönetmenliği, klasik anlatımı reddeden yaratıcı kurgusu ve karanlık atmosferiyle dikkat çeken film, küçük bir kızı seks tacirlerinin elinden kurtarmaya çalışırken her türlü şiddete başvurmaktan çekinmeyen bir tetikçiyi izliyor. “You Were Never Really Here”, Cannes’da Lynne Ramsey’ye En İyi Senaryo ödülünü getirirken, “Taxi Driver”daki Travis kadar unutulmaz bir anti-kahraman portresi çizen Joaquin Phoenix de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü hakkıyla aldı.

İşte “You Were Never Really Here” filminden yayınlanan ilk trailer


Haberin Devamı