Kültür - Sanat Harbiye'de Derya Uluğ coşkusu! Sevgilisi Asil Gök'e doğum günü sürprizi
Paylaş
Harbiye'de Derya Uluğ coşkusu! Sevgilisi Asil Gök'e doğum günü sürprizi

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Derya Uluğ coşkusu yaşandı. Harbiye'de ilk kez sahne alan Derya Uluğ, hem eğlence dolu hem de romantik şarkılarıyla sevenlerini mest etti. Sanat ve spor camiasından birçok ünlü ismin de katıldığı konserde Derya Uluğ, sevgilisi Asil Gök için düzenlediği sürpriz doğum gününe de sahnede yer verdi.

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr 'Nefes' şarkısıyla ve dans koreografileriyle konsere başlayan Derya Uluğ, ilk Harbiye heyecanını şu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

"Muhteşem görünüyorsunuz...Çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz ki bu benim ilk Harbiye'm. Aylardır özenle hazırlanıyoruz, her şeyi ilmek ilmek işlediler. Kocaman bir ekip var. Sevdiğim dostlarım burada, annem ve yeğenim burada. Sevenlerim burada, benden mutlusu yok gerçekten."

'SEZEN AKSU'YA SELAM OLSUN'

Okyanus, Kanunlar Gibi, Ne Münasebet, Yansıma, Esmerin Adı Oya şarkılarını ve dahasını sevenleriyle birlikte söyleyen Derya Uluğ, konserde coverlara da yer verdi. Sezen Aksu şarkılarını söylemeden önce usta sanatçıya şu sözlerle selam gönderdi:

"Onsuz sahne yapmak, onsuz ağlamak, onsuz gülmek imkansız...Sezen Aksu'ya selam olsun" diyerek; hafızalara kazınan Küçüğüm ve Geçer adlı şarkılar Harbiye'de yankılandı.

Haberin Devamı

SAHNEDE ROMANTİK ANLAR

Albümde 'Yansıma' adlı şarkıya sevgilisi Asil Gök ile düet yapan Derya Uluğ, 'İnşallah bir gün herkes kendi yansımasını bulur' diyerek şarkıyı söyledi. Sevgilisinin de eşlik ettiği şarkıda romantik dakikalar yaşandı.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Derya Uluğ, sevgilisinin doğum gününü şu sözlerle sahnede kutladı:

"Bence bu hayatta annem doğurduğu günden beri kalbime girmiş, başıma gelmiş en güzel şeysin sen. Yeteneğine, müzisyenliğine, kalbine, insanlığına gerçekten aşığım." dedi. Ünlü çiftin mutluluğu gözler önüne serildi.

31 Ekim 2023 Salı akşamı gerçekleşen konsere Onur Akbay, Müjde Uzman, Eser - Berfu Yenenler, İrem Derici, İsmail Yüksek, Samet Akaydın, İrfan Can Eğribayat, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Zehra Yılmaz, İbrahim Selim, Tülin Şahin gelen konuklar arasındaydı.