Kültür - Sanat Harbiye'de Gripin şöleni! Birol Namoğlu'na doğum günü sürprizi
Paylaş
Harbiye'de Gripin şöleni! Birol Namoğlu'na doğum günü sürprizi

Gripin, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Grubun en eski şarkılarından, en yeni şarkılarına kadar uzanan zaman yolculuğunda doğum günü sürprizi de yaşandı. Derya Beşerler, eşi Birol Namoğlu'nun doğum gününü sürpriz pastayla sahnede kutladı. Duygu dolu anların yaşandığı konserde Kendimden Hallice grubuyla da 'Halledemedik' düeti büyük beğeni topladı.

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr Vokalde Birol Namoğlu, elektro gitarda Murat Başdoğan, bas gitar ve klavyede Arda İnceoğlu, davulda İlker Baliç, Kemanda ise Hande Şan'ın yer aldığı Gripin grubu konsere 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' şarkısıyla başladı. Daha sonra en sevilen şarkılarından olan Beş, Böyle Kahpedir Dünya, Sen Gidiyorsun, Aşk Nereden Nereye ve dahası hep bir ağızdan söylendi.

Haberin Devamı

'HALLEDEMEDİK' DÜETİ

Gripin, Kendimden Hallice ile çıkardığı 'Halledemedik' şarkısını grubun vokali Ozan Özalp ile ilk kez Harbiye Açıkhava'da canlı söyledi. Ardından Durma Yağmur Durma düeti de Harbiye'de yankılandı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Gripin coşkusu 9 Kasım'da Harbiye'de yaşandı. Birol Namoğlu'nun aynı zamanda doğum günüydü. Eşi Derya Beşerler sahneye doğum günü pastasıyla çıkarak sürpriz yaptı. Konsere gelen konuklar da bu özel ana eşlik etti. Konserin bir diğer sürprizi ise gelenlerin Namoğlu için hatıra defterine notlar yazması oldu.

Birol Namoğlu bu özel hediyeyi saklayacağını dile getirerek, teşekkürlerini sundu.