Kültür - Sanat Kate Winslet, Tom Cruise'un Hollywood rekorunu kırdı
Paylaş
Kate Winslet, Tom Cruise'un Hollywood rekorunu kırdı

Kate Winslet, Avatar 2 için suyun altında 7 dakikanın üzerinde kaldı. Winslet, bu rakamla daha önce Görevimiz Tehlike 5'in çekimleri sırasında 6 dakika kadar suyun altında kalan Tom Cruise'un rekorunu kırmış oldu.

Avatar 2’nin yapımcısı olan Jon Landau, geçtiğimiz hafta Instagram hesabında bir fotoğraf paylaşmış ve fotoğrafta, Avatar 2’nin sualtı çekimleri için serbest dalış eğitimleri alan ve dakikalarca suyun altında çalışan Kate Winslet'i göstermişti.

Haberin Devamı

Kate Winslet, The Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda, bu çalışmalar sırasında nefesini suyun altında 7 dakika 14 saniye tutabildiğini söylemişti. Bu süre, yalnızca ünlü aktristin sınırlarını göstermekle kalmıyor, bir başka ünlü oyuncunun rekorunu kırdığını da gösteriyor.

Aksiyon filmlerinin en tanındık yüzlerinden biri olan Tom Cruise da Görevimiz Tehlike 5 (Mission Impossible: Rogue Nation) çekimleri sırasında sırasında sualtı sahneleri için serbest dalış eğitimi almış ve tıpkı Winslet gibi nefesini dakikalarca tutmayı öğrenmişti.

Nefesini 6 dakika tutmayı başaran Tom Cruise, böylece bu konuda Hollywood rekorunu kırmıştı. Ancak Kate Winslet, Avatar 2 setinde 7 dakikadan fazla suyun altında kalarak ünlü aktörün rekorunu açık bir farkla geçmiş durumda.

Haberin Devamı

İlk filmden 13 yıl sonra, 2022 sonlarında vizyona girecek olan Avatar 2’nin yönetmen koltuğunda bir kez daha James Cameron oturacak. Filmin başrollerinde ise Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet ve Sigourney Weaver gibi isimler var.

Akşam