Kültür - Sanat Kuruçeşme'de duygu seli! Haluk Levent, Özkan Uğur'u andı
Paylaş
Kuruçeşme'de duygu seli! Haluk Levent, Özkan Uğur'u andı

Demirören Medya Grubu sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen; Haluk Levent konserine binlerce dinleyici katıldı. Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent'in şarkıları boğazda yankılandı. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur da konserde anıldı. Hüzünlü ve keyifli anların bir arada olduğu Kuruçeşme Açıkhava'da adeta duygu seli yaşandı.

Aylin Eldeniz - Posta.com.tr Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde 9 Temmuz 2023 Pazar günü sahne alan Haluk Levent, binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. 426. İstanbul konseri olduğunu dile getiren Haluk Levent, geceye 'Dert Olur' şarkısıyla başladı. Ardından 'Deliler, Turnalar, Elfida, Dağlar ve birçok şarkısını sevenleriyle birlikte söyledi. MFÖ'ye ait 'Ele güne karşı yapayalnız' şarkısını ise Özkan Uğur için seslendirdi. Hüzün dolu anların ardından Haluk Levent'in Instagram adı hikayesi seyircilere keyifli anlar da yaşattı.

Haberin Devamı

'KALBİ PAMUK GİBİ OLAN BİR İNSANI YİTİRDİK'

Haluk Levent: Bir sanatçı, kalbi pamuk gibi olan bir insanı yitirdik. Yıllardır söylediğim bir şarkıyı buradan bu kez Özkan Uğur için söylüyorum. Saygıyla, sevgiyle anıyoruz. Umarım bizi gökyüzünden dinliyordur.

HALUK LEVENT SEVENLERİYLE BİRLİKTE COŞTU

Binlerce katılımın yaşandığı konserde Haluk Levent, 'Anlasana' şarkısını ve 'Dillirga' türküsünü seyircilerin arasına katılarak hep birlikte söyledi.

INSTAGRAM ADI HİKAYESİ SEYİRCİYİ GÜLDÜRDÜ

Haluk Levent konserde Instagram adının hikayesinden bahsetti:

"Haluk Levent adını biri almış, bulduk adamı Ordu'da bir yerde. Merhaba dedim ben Haluk Levent. 'Ne yapayım' dedi. 'Benim sayfamı neden kullanıyorsun dedim. 'E kızlar yazıyor' dedi. Nasıl bir tavır böyle anlamadım. Ne istiyorsan verelim dedim ama kabul etmedi.

Haberin Devamı

Soyadım Acil'di, değiştirdim sonra. Haluk Levent Acil olarak kaldı sayfam. Millette şunu anlamış Ahbap başkanı olduğumdan acil servis...Hani acil arayın beni...Böyle bir şey yok. Onun için böyle bir şanssızlığımız oldu ama şimdilerde iyi ki 'official' diyorlar benim gibi böyle ortalıkta acil ambulans gibi olmuyorlar" dedi.

Seyirci ise o anları keyifle dinleyerek kahkahaya boğuldu.