Kültür - Sanat Kuruçeşme'de maNga rüzgarı! En duygusal şarkıda evlenme teklifi...
Paylaş
Kuruçeşme'de maNga rüzgarı! En duygusal şarkıda evlenme teklifi...

Demirören Medya Grubu sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen; maNga konserinde yıllara damga vuran şarkılar, Boğaz’ın eşsiz manzarasında yankılandı. Seyircinin yoğun ilgisiyle sahnede devleşen maNga grubu, dinleyicilerle birlikte doyasıya coştu. Akşama damga vuran anlardan biri de seyircilerin arasında yaşanan evlenme teklifi oldu.

Aylin Eldeniz - Posta.com.tr Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri tüm hızıyla devam ediyor. 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü sahne alan maNga grubu unutulmaz bir akşam yaşattı. Vokalde Ferman Akgül, elektro gitarda Yağmur Sarıgül, bas gitarda Cem Bahtiyar, davulda Özgür Can Öney'in yer aldığı maNga grubu akşama 'Alacaklı topraklar' şarkısı ile başladı.

Haberin Devamı

Konserde 'Bitti rüya, Dünyanın sonuna doğmuşum, Cevapsız sorular, Bir kadın çizeceksin' şarkılarının yanı sıra 'Uzun ince bir yoldayım' türküsü de söylendi.

YENİ 'UZUN İNCE BİR YOLDAYIM' ÇOK YAKINDA!

Ferman Akgül: Benim büyük dedem Aziz Üstün, Aşık Veysel'in saz arkadaşı. Biz bu parçada Aşık Veysel'in üçüncü kuşak torunu Ezgi Arıkan ile birlikte söyledik parçayı. Yani bir nebze iki torun maNga sayesinde bir araya geldi.

'Uzun ince bir yoldayım'ı seslendiren grup yakın zamanda türkünün farklı versiyonunu kayıt alacaklarını da dile getirdi.

YAD ELLER'DE EVLENME TEKLİFİ!

maNga'nın duygusal şarkılarından biri olan Yad Eller'in söylendiği sırada bir seyirci, sevgilisine evlenme teklifi etti. Konsere gelen tüm konuklar ise duygu dolu anlara şahit oldu.

Haberin Devamı

Şarkının sonuna doğru Ferman Akgül, 'Kabul ettin değil mi' sorusunu mutlu çifte yöneltti. 'Evet' cevabı ardından Ferman Akgül sahneden inerek çiftin yanında 'Yad Eller' şarkısını tekrardan seslendirdi.

Ferman Akgül: Yad Eller aslında kavuşamayan çiftleri anlatan bir şarkı ama umarım siz hiç ayrılmazsınız.