Kültür - Sanat Mahsun Kırmızıgül 'Vezir Parmağı' ile sinemaya dönüyor
Paylaş
Mahsun Kırmızıgül 'Vezir Parmağı' ile sinemaya dönüyor

Mahsun Kırmızıgül’ün beşinci filmi “Vezir Parmağı” yarın vizyona giriyor

Film konusu ve güçlü kadrosu kadar etkileyici kostümleriyle de konuşuluyor. Özellikle “Vezir Parmağı”nda Feride karakterine hayat veren Ece Uslu ile Gülbahar rolündeki Gülben Ergen, görkemli kıyafet ve aksesuarlarıyla göz dolduruyor.

ECE USLU VE GÜLBEN ERGEN GELİNLİKLER İÇİNDE


Filmde Feride karakterine hayat veren Ece Uslu ile Gülbahar rolündeki Gülben Ergen, bir sahnede gelinlikle kamera karşısına geçti. Daha önceki filmlerinde dram türüne ağırlık veren Kırmızgül'ün bu kez komedi yönü de olan projesinde, Uslu’yla partneri Necmi Yapıcı ilginç ve eğlenceli diyaloglarıyla güldürecek.


BU KEZ GÜLDÜRECEK


Mahsun Kırmızıgül, daha önce yazdığı Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare ve Mucize gibi filmleriyle drama ağırlık veriyordu. Kırmızıgül yeni filmi Vezir Parmağı ile bu kez komedi yönü de olan bir yapıma imza atıyor.

'VEZİR PARMAĞI' KONUSU


3 kıtaya yayılmış, farklı coğrafyalardan ve kültürlerden insanları bünyesinde barındıran Osmanlı İmparatorluğu uzun yıllardır bitmeyen savaşlardan yeni bir tanesine daha girmektedir. Ülkenin dört bir yanından eli silah tutan erkekler asker olarak orduya alınır. İmparatorluğun 5 ayrı bölgesinden yola çıkan, farklı kültürlere ait hamallar savaşa giden bu ordunun neferleri olacaktır.

Haberin Devamı