Kültür - Sanat Muse, 26 Temmuz'da KüçükÇiftlik Park'ta
Paylaş
Muse, 26 Temmuz'da KüçükÇiftlik Park'ta

Gün boyu sürecek müzik şölenine hazır olun! Muse, 26 Temmuz'da İstanbul Blue Night Festivali ile KüçükÇiftlik Park'ta

Dünyanın en önemli rock gruplarından ve son albümü Drones ile 2016 yılında Grammy ödülü alan Muse, olmazları olduranların festivali İstanbul Blue Night’a geliyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en iyi sahne şovlarından birini gerçekleştiren Muse, 10 yıllık aranın ardından 26 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta İstanbul Blue Night Festivali’nde sevenleriyle buluşacak.

Muse performansının yanı sıra, Hollandalı psychedelic rock grubu Birth of Joy, Ferman Akgül&friends ve post-hardcore grubu You May Kiss The Bride de katılımcılara müzikle dolu bir gün yaşatacak. Gün boyu sürecek müzik şöleni İstanbul Blue Night Festivali’nin biletleri Biletix’te satışta! Biletler tükenmeden siz de bu müzik şölenindeki yerinizi alın!

Şehrin olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night, bu sefer de 10 yıl aradan sonra Muse’u sevenleriyle buluşturuyor. Türkiye’ye gelecek olan Muse, rock müziğin zirve yapacağı gecede İstanbul Blue Night ile “Festivalin böylesi İstanbul’da olur!” dedirtecek!

Haberin Devamı

2016’nın dünya çapındaki en görkemli turnelerinden birine imza atan olan Muse, hafızalardan uzun süre silinmeyecek performansıyla 26 Temmuz Salı günü Küçükçiftlik Park’ta İstanbul Blue Night Festivali’nde sahne alacak. Ünlü müzik dergisi Rolling Stone tarafından dünyanın en iyi sahne şovuna sahip gruplarından biri olarak gösterilen Muse, İstanbul Blue Night Festivali’nde de katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nden BRIT Ödülleri’ne, Amerikan Müzik Ödülleri’nden Grammy Müzik Ödülleri’ne kadar birçok prestijli ödülü bulunan grup, son albümleri Drones ile de büyük ses getirerek 58. Grammy Müzik Ödülleri’nden ‘’Yılın En İyi Rock Albümü’’ ödülünü kazandı.

Bu sene dünyanın en büyük açık hava festivali Glastonbury’de de headliner olarak yer alacak Muse’un yanı sıra, Hllandalı psychedelic rock grubu Birth of Joy, Ferman Akgül&friends ve post-hardcore grubu You May Kiss The Bride ve de birbirinden enerjik performanslarıyla Küçükçiftlik Park’ı sallamaya geliyor.

Gün boyu sürecek İstanbul Blue Night ve Muse’un dünyaca ünlü sahne şovunu için biletler Biletix’te satışta.