Kültür - Sanat Naz Ölçal'dan Sarıl Bana akımı
Paylaş
Naz Ölçal'dan Sarıl Bana akımı

Güçlü sesi ve yorumu ile son zamanların en dikkat çeken genç sanatçılarından Naz Ölçal, yeni şarkısı ‘Sarıl Bana’yı 13 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de YouTube’dan yayınlıyor. Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle “Birbirimize daha çok ihtiyacımız var” diyen Ölçal ve sevenleri, sosyal medyadan #sarılbana hashtag’i ile sevdiklerine, arkadaşlarına ve hayvan dostlarına sarıldıkları fotoğrafları paylaşmaya başladı.

2015 yılında Şebnem Ferah için yazıp bestelediği ‘Yoksun’ şarkısı sadece YouTube’da 110 milyonun üzerinde dinlenen Naz Ölçal, güçlü sesi, yorumu ve besteci kimliğiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 13 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de söz ve müziği kendisine ait ‘Sarıl Bana’ adlı 6'ncı teklisini YouTube’dan yayınlayacak olan Ölçal, sosyal medyada anne ve babasına sarıldığı fotoğrafı paylaşarak önemli bir akımın da başlamasını sağladı.

Haberin Devamı

‘Sarıl Bana’ şarkısını yalnızca çiftler için değil, çok üzüldüğümüz olayların yaşandığı son günlerde birbirimize daha çok ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak amacıyla söylediğini belirten Ölçal, “Bu yüzden diyorum ki hadi birbirimize sarılalım! Sevginin gücünü, özgürlüğünü ve verdiği güven hissini en derinden hissedelim. Eminim ki sevgiyi yaydıkça iyileşeceğiz” dedi.

Herkes birbirine sarılsın

Sarılmanın her sorunu çözebileceğine inandığını anlatan Ölçal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şiddet, nefret, kin ve savaşlar her gün artıyor. Doğal afetler tüm yaşamı etkiliyor. Her şeyin anahtarının sevgi olduğuna inanıyorum. Bu süreçte umarım herkes birbirine bol bol sarılır, birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışır ve dünyaya sadece sevgi hâkim olur.”

Haberin Devamı