Kültür - Sanat Simpsonlar'ın ikonik karakteri 33 yıl sonra geri dönüyor
Paylaş
Simpsonlar'ın ikonik karakteri 33 yıl sonra geri dönüyor

1989'da yayın hayatına başlayan ve ülkemizde Simpsonlar adıyla yayınlanan animasyon dizi The Simpson, yeni sezonuna ikonik karakterle dönüyor.

Posta.com.tr | 34 sezondur yayın hayatına devam eden Amerikan animasyon dizisi The Simpsons (Simpsonlar) 33 yıl önceki karakteri yeniden diziye kazandırmaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

Jacques adlı karakter ilk olarak 1990'da Life On the Fast Lane adlı bölümde karşımıza çıkmıştı. Komedyen Albert Brooks tarafından seslendirilen Jacques, Marge'ı etkilemeye çalışan Fransız bir bowling oyuncusuydu.

Jacques'in ilk kez görüldüğü bölümde, Homer'ın bencilliğiyle başı dertte olan Marge, ona bowling topu hediye edilmesinin ardından bowling salonuna gidiyor ve burada Jacques ile tanışıyor. Ancak her ne kadar Homer'a kızgın olsa da onu aldatma dürtüsüne direniyor. 

Bölümün üzerinden geçen 33 yılın ardından 19 Mart'ta yayınlanacak olan Pin Gal adlı yeni bölümde Jacques, Simpson ailesinin hayatına yeniden girmeye hazırlanıyor. 

Yeni bölümün fragmanında "Marge'ın geçmişinden gizemli bir figür, ona bowling turnuvasında koçluk yapmak üzere geri döner" açıklaması yer alıyor. 

Haberin Devamı

Dizinin senaristlerinden Al Jean, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda haberi doğruladı. Jacques karakteri bir kez daha Albert tarafından seslendirildi.

Öte yandan dizinin 34'üncü sezon finalinde ABD'li rapçi Lizzo'nun yer alacağı iddia ediliyor.