Kültür - Sanat Tarantino'nun yeni filmine Al Pacino da katıldı
Paylaş
Tarantino'nun yeni filmine Al Pacino da katıldı

Quentin Tarantino’nun şimdiden sinemaseverlerde büyük merak uyandıran Once Upon a Time in Hollywood filminin kadrosuna dünyaca ünlü yıldız Al Pacino da dahil oldu

Quentin Tarantino’nun dokuzuncu filminin kadrosu şekillenmeye başladı. Bol yıldızlı Once Upon a Time in Hollywood’un kadrosuna Al Pacino da dahil oldu. Al Pacino, filmde Leonardo DiCaprio’nun karakterinin menajerini oynayacak.

Haberin Devamı

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie’in başrolünde olduğu Once Upon a Time in Hollywood’un kadrosunda Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Madsen ve Tim Roth’un yanı sıra Dakota Fanning, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson ve Nicholas Hammond da var.

Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçen film, eski western türü televizyon dizisi yıldızı Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood’da yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine Roman Polanski’nin 8 aylık hamile iken kurban giden Sharon Tate olacak.

Once Upon A Time In Hollywood, Türkiye’de 23 Ağustos 2019’da vizyona girecek

Haberin Devamı