Kültür - Sanat Tarihçi Ortaylı, Antalyalılarla buluşuyor
Paylaş
Tarihçi Ortaylı, Antalyalılarla buluşuyor

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, "19 Mayıs ve Atatürk" konulu halka açık seminer için Antalya'da geliyor. Halka açık olacak seminere katılım için önceden kayıt yapılması yeterli...

Tarih Profesörü İlber Ortaylı, 19 Mayıs ve Atatürk konulu seminer için Antalyalılarla buluşacak. 15 Mayıs günü gerçekleşecek olan halka açık seminere ön kayıt koşuluyla herkes katılabilecek.

Haberin Devamı

Birey Antalya Okulları kurucusu Ali Uğur, Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuşmacı olarak katılacağı 15 Mayıs Pazar günü Nazım Hikmet Kültür Salonunda saat 14.00'te halka açık seminere tüm Antalyalıları davet etti. Ali Uğur, seminer konusunun '19 Mayıs ve Atatürk' olduğunu söyledi.

Uğur, veliler ve öğrencilere yönelik yaptıkları etkinliklerden ve bilgi paylaşımlarından Antalya'da yaşayanların da yararlanmalarını istediklerini ve bu nedenle semineri halka açık olarak gerçekleştirmeye karar verdiklerini ifade etti.

Ali Uğur, tarihçi İlber Ortaylı'nın bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için tüm halkı davet etti. Uğur, öncesinden kayıt zorunluluğu olduğunu da hatırlattı.